Foto: HSK_Yenga_Light

Yenga: de badkamer topseller met slanke uitstraling

Yenga Light design radiator van HSK Duschkabinenbau

25 November 2023

Strak, rechtlijnig en uiterst functioneel: met de nieuwe Yenga Light designradiator van HSK Duschkabinenbau kunnen SHK-professionals hun klanten nu een filigrane versie van de topseller Yenga aanbieden. De extra smalle, zijdelings opengaande verwarmingslamellen zorgen voor een zwevende, lichte look, perfect getemperde handdoeken en een aangename warmte in de hele badkamer. Dankzij de flexibele installatiemogelijkheden, moderne kleurvarianten en twee verschillende hoogtes past deze mooie noviteit in elke badkamer.

De Light versie van de Yenga designradiator van HSK scoort met zijn filigrane look en perfecte behaaglijke warmte tegen een betaalbaar prijsniveau. Yenga Light kan geïnstalleerd worden met de lamellen aan de rechter- of linkerkant, afhankelijk van de wensen van de klant, en is geschikt voor zowel gemengd als elektrisch gebruik. Met de apart verkrijgbare aansluitsets is de installatie ook bijzonder snel en eenvoudig.

Design en functie in perfect samenspel

Klanten die houden van een minimalistische, ingetogen stijl van inrichten, vinden in Yenga Light de perfecte match: gebaseerd op het uiterlijk van de populaire Yenga designradiator, presenteert het nieuwe model zich ook op een esthetisch elegante manier en maakt het een modern statement in de badkamer. Met een slanke 35 mm, zijn de platte verwarmingslamellen van Yenga Light slechts half zo breed als die van de Yenga. De open plaatsing van de lamellen met royale tussenruimtes geeft de radiator een zwevende, lichte uitstraling en stelt gebruikers in staat om handdoeken gemakkelijk via de zijkant op te hangen. Yenga Light is standaard verkrijgbaar in tijdloos wit en fijn gestructureerd grafietzwart met afmetingen van 600 x 1.150 mm of 600 x 1.735 mm. Speciale kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Moeiteloze installatie en flexibele aansluitvarianten
Bijzonder praktisch voor de vakman: Yenga Light kan over de kop worden gedraaid en kan dus flexibel worden geïnstalleerd met de verwarmingslamellen naar rechts of links open, afhankelijk van de ruimtesituatie en de wensen van de klant. Via de standaard zijdelings verschoven midden aansluiting wordt een overtuigende warmteafgifte bereikt, zowel in gemengd als in elektrisch bedrijf. Met een gewicht van 15 kg of 21,6 kg is Yenga Light eenvoudig te installeren. Het nieuwe, optionele compacte ventiel vormt een stijlvolle eenheid met de designradiator: de aansluitfitting kan worden verborgen door een bijpassend designpaneel in chroom, wit of de trendy kleur matzwart - waardoor een esthetisch uiterlijk ontstaat alsof het uit één mal komt. Ongeacht of de verwarmingsbuizen uit de vloer of de muur komen - het compacte ventiel kan universeel worden gebruikt en biedt flexibele aansluitmogelijkheden dankzij verwisselbare ventielschroefinzetstukken. De optioneel verkrijgbare HSK-aansluitsets omvatten ook een midden aansluiting wand als hoekvariant en een midden aansluiting vloer als doorgaande variant. Naast geschikte knelfittingen voor koperen buizen en PEX-buizen rondt de digitale verwarmingselement 5 van HSK het assortiment optionele accessoires voor designradiatoren af. Hiermee kunnen individuele verwarmingsprogramma's flexibel en energiezuinig worden ingesteld. Koude rillingen tijdens het ochtendritueel in de badkamer behoren nu tot het verleden: het slanke element wordt eenvoudig in de gevulde designradiator geschroefd en zorgt in een handomdraai voor precieze, efficiënte behaaglijke warmte - bijvoorbeeld op het aangegeven tijdstip in de vroege ochtend. Gebruikersspecifieke instellingen kunnen worden geprogrammeerd via de meegeleverde afstandsbediening.

Reacties