Foto: nefit-bosch-warmtepomp-hybride-cv

Afrekenen met de hoge gasrekening?

Per 1 januari wordt de subsidie op hybride warmtepompen met 50% verhoogd. Nog interessanter dus om je cv-ketel uit te breiden met een hybride warmtepomp.

Het principe is heel eenvoudig: je ketel springt alleen bij op erg koude dagen, de rest van de tijd kan de warmtepomp je huis zelfstandig verwarmen. Daarnaast zorgt je ketel voor het warme water. Dat bespaart tot wel 70% gas. En dat is met de huidige gasprijs een geruststellende gedachte. Je houdt het comfort dat je gewend bent en voor een hybride luchtwarmtepomp heb je geen vloerverwarming nodig.

Maar let op: de warmtepomptest van de Consumentenbond laat flinke verschillen zien tussen de verschillende merken en modellen. ‘’Met de Compress 7400i 5 B van Nefit Bosch is de grootste besparing op je energierekening mogelijk. Het is ook de stilste warmtepomp in onze test,'' concludeert de Consumentenbond. Naast verwarming en warm water, kan deze warmtepomp ook zorgen voor koeling. Alles in één dus. En tijdelijk geldt bij Nefit Bosch een cashback tot 375 euro.

Is een hybride warmtepomp wat voor jou? Doe nu de test. Of lees meer over warmtepompen op de website van Nefit Bosch.

Meer van Nefit Bosch
Reacties
Lilas-Huez

Wij zouden graag willen maar installateurs voor Nefit willen niet verkopen of plaatsen want wij hebben al 5 afspraken staan maar ze komen niet of willen niet komen

3 jaar geleden
Nefit-Bosch

Wat vervelend Lilas. We weten dat bijna alle installateurs momenteel ontzettend druk zijn. Bovendien hebben bijna alle producenten te maken met leveringsproblemen vanwege de economische situatie op dit moment. Wij willen uiteraard graag ons best doen je verder te helpen. Zou je hiervoor contact op willen nemen via consument@nefit-bosch.nl of via 0570 206 500? Dan kunnen we op zijn minst ons best doen een specialist te vinden in jouw omgeving die je verder kan helpen. Dank je. ^jb

3 jaar geleden