Profielfoto van Aircounit.com
Aircounit.com
De Vier Uitersten 8, 4765BW Zevenbergschen Hoek
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Split airco zonder buitenunit

Vaak mag men geen buitenunit door gemeente VVE of er zijn omgevingsvoorwaarden . Lees hier alles over hoe het wel kan.

website van Aircounit.com

Een Split Airco kan voor iedereen

Split airco systemen spelen een steeds grotere rol in Nederland. Doordat zomers steeds warmer worden en door de onzekerheden rondom de gasprijs gaan mensen andere oplossingen zoeken. Men wil besparen op de gasrekening. Besparen op comfort is gelukkig niet nodig. We willen het lekker warm hebben in de winter en lekker koel in de zomer. Een airco systeem is hiervoor een prima oplossing.

Er zijn een aantal aircotypes waar u uit kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn de traditionele split-airco met een buitenunit of een monoblock airco. Beide opties hebben voor- en nadelen.

Kan iedereen een traditionele split-airco laten plaatsen?

 

Helaas is dit niet altijd mogelijk. Vaak mag men geen buitenunit door gemeente VVE of er zijn omgevingsvoorwaarden waardoor het niet wenselijk voor het aanzicht van het gebouw. OOk bij tussenwoningen is er vaak geen mogelijkheid om een buitenunit te plaatsen. Bij een monoblock heeft u ook geen buitenunit maar elke ruimte heeft wel zijn eigen unit nodig. Voor gebouwen waarbij deze optie niet kan is er nu de ideale oplossing; het Fintek UES systeem.

De verborgen split-airco (vergelijkbaar met een buiten unit) kan dan op de zolder, in een gang of in een garage worden geplaatst, dus volledig uit het zicht. Een dergelijk systeem kan worden gebruikt voor woningen, maar ook voor winkels en kantoren, waar bouwbeperkingen bestaan.

 

Beschikbare vermogens uitstroomunits:

9000 Btu

12000 Btu

18000 Btu

24000 Btu

Het Fintek UES systeem is een flexibele split airco oplossing waarbij het niet uitmaakt om hoeveel verschillende ruimtes het gaat. Wat voor oplossing er ook gezocht wordt of wat uw voorkeur ook is, we kunnen alle kanten op.

De Fintek UES is te koppelen aan een muur-unit, casette-unit, radiator-unit, plafond-unit en zelfs kanaal-units.

Via deze video kunt u een animatie bekijken van hoe dit precies functioneerd: https://youtu.be/N7m63rNk9FE 

 

Wilt u meer weten over de split airco zonder buiten unit Neem dan contact met ons op via de mail of vull een aanvraag in op onze website www.aircounit.com