Sentimo: radiatorbekledingen en meer

Iedereen heeft een eigen stijl als het gaat om interieur. Waar de ene persoon houdt van bont en kleurrijk, houdt de ander meer van rustig en basic.

Ieder zijn eigen smaak! Bij Sentimo willen we voor iedereen een goede oplossing kunnen bieden, welke stijl of behoefte je ook hebt. Daarom blijven we continu innoveren en houden we alle interieurtrends goed in de gaten. Inmiddels hebben we al een heleboel radiatoren mogen voorzien van een nieuwe look met onze radiatorbekledingen.

Een terugblik naar 2021: ‘The Cabinet’ by Sentimo

In 2021 hebben we mooie producten mogen toevoegen aan ons assortiment. We lanceerden ‘The Cabinet’: een klassieke vorm van radiatorbekleding in een nieuw metalen jasje. Deze bekleding bedekt je radiator en heeft de look van een stijlvol wandmeubel. Je kan er gemakkelijk dingen opzetten, wat hem ideaal maakt voor in de hal of woonkamer.

Lees meer over ‘The Cabinet’ by Sentimo

Nieuwe kleurencollectie: Stone Look

Naast de nieuwe Cabinet blijven we natuurlijk ook altijd bezig met onze standaard radiatorbekledingen. Hiervoor hebben we in 2021 een nieuwe kleurencollectie toegevoegd: de Stone Look collectie. Deze vijf unieke kleuren zijn natuurlijk, aards en spelen in op de nieuwste interieurtrends waarin we veel natuursteen terugzien. De zandachtige structuur in deze kleuren maakt ze opvallend, maar toch rustig. Ideaal om te combineren met andere natuurlijke materialen.

Lees meer over de Stone Look collectie

Op naar de toekomst!

Ook voor 2022 zijn er weer mooie nieuwe plannen. Binnenkort (héél binnenkort!) zijn onze radiatorbekledingen te bestellen in een nieuw assortiment aan RAL-kleuren. Deze kleuren zijn geselecteerd op basis van huidige trends en de behoeften van klanten. Er zal voor elke stijl iets moois tussen zitten en onze huidige topkleuren blijven natuurlijk bestaan. Ook zullen er in 2022 weer gloednieuwe producten verschijnen. Producten voor jouw radiator, maar ook meer dan dat. Meer nieuws hierover volgt snel, stay tuned!

Benieuwd naar hoe de radiatorbekledingen worden geproduceerd? Neem dan een exclusief kijkje in de fabriek en zie hoe ze een grote rol staal omtoveren tot een Sentimo radiatorbekleding!

Neem een kijkje in de fabriek