Foto: Wonennl-Resideo-evohome-basepack

Honeywell Home evohome System Builder vereenvoudigt het samenstellen van slimme zoneregelingen

evohome: de zoneregelaar voor je huis

22 Februari 2024

Het selecteren van een Honeywell Home evohome zoneregeling is nu nog eenvoudiger door de introductie van System Builder. Deze unieke online tool voor het samenstellen van slimme regelsystemen is een innovatie van Resideo Technologies, een toonaangevende, wereldwijde leverancier van oplossingen voor comfort en veiligheid in huis. 

Installateurs of eindgebruikers kunnen met evohome een op maat gemaakte zoneregeling creëren. Deze stelt consumenten in staat om de temperatuur in hun huis eenvoudig per ruimte te stellen. Dit kan waar en wanneer men wil; via het bedienpaneel, via een app op de smart phone of via een webbrowser. Gebruikers die met de System Builder de ideale comfortregeling willen samenstellen, hoeven zich niet aan te melden om deze te gebruiken en de gedetailleerde evaluatie te downloaden. 

Elke woning en elke verwarmingsinstallatie is anders, maar evohome is een universele regeling en dus in vrijwel elke situatie toepasbaar. Met de nieuwe evohome System Builder biedt Resideo een eenvoudig hulpmiddel om snel de meest passende configuratie te selecteren, in slechts vier overzichtelijke stappen:

1) Kies en selecteer de opwekker (cv-ketel, warmtepomp, wamtelevering).
2) Geef aan hoeveel ruimtes je wilt regelen en welk afgiftesysteem aanwezig is.
3) Selecteer eenvoudig de benodigde en gewenste accessoires voor een optimale comfortregeling.
4) Het eindresultaat is een rapport met een opsomming van de producten voor de gekozen comfortregeling, inclusief een materiaallijst en beschrijving per kamer. 

Rob Nagel, Country Sales Leader Nederland legt uit wat het belang is van deze nieuwe tool van Resideo: “We leveren al zo'n 15 jaar slimme zone-oplossingen. Deze betrouwbare regeling is compatibel met vele smart home technologieën. Daardoor zijn er in heel Europa al ongeveer 320.000 evohome systemen geïnstalleerd. Dit wil zeggen dat evohome bijna twee miljoen ruimtes in Europese woningen regelt, op een manier die consumenten helpt om energiezuiniger te leven en te werken.” 

 

“Met de introductie van onze System Builder maken we het voor installateurs nu nog eenvoudiger om stap voor stap te bepalen welke regeling en welke producten hij nodig heeft. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat hun klanten nog beter en eenvoudiger het comfort in huis kunnen instellen en regelen.” Het is puur een kwestie van selecteren en daarna installeren! Wat de wensen ook zijn, evohome biedt in elke situatie een passende oplossing voor professionele installateurs en eindgebruikers. 

Een uitstekende keuze voor de klimaatbewuste generatie – het is een universele zone-oplossing die sinds 2020 specifieke warmtepompinstellingen bevat. 

Brede compatibiliteit met warmtebronnen – behalve met warmtepompen werkt evohome ook met aan/uit en OpenTherm gestuurde hr-combiketels, stadsverwarming, pelletkachels en elektrische verwarming. 

Comfort in elke kamer in alle seizoenen, inclusief koelfunctionaliteit voor warmtepompen. evohome schakelt eenvoudig tussen de verwarmings- en koelmodus in elke individuele zone. Zo hebben bewoners het comfortabel warm in de winter en koel in de zomer. 

Verbeterde ketelprestaties dankzij gepatenteerde technologie. De gepatenteerde Advanced Load Scaling™-technologie beperkt inefficiënte hoge keteltemperaturen en laat de ketel in zijn meest efficiënte modus werken. Dit omvat het uitschakelen van de ketel bij warm weer tijdens de overgang van winter naar zomer. 

Een slimme weerregeling zorgt voor verbeterde zonecomfortregeling en energieverbruik, gebaseerd op buitentemperatuur, kamertemperatuur en een unieke functie die de warmteverliezen in elke kamer leert kennen. 

Wie met de evohome System Builder een zoneregeling op maat wil creëren en de oplossing vervolgens wil downloaden, gaat naar https://evohome.resideo.com/. Wie meer wil leren over het werken met evohome kan terecht op https://academy.resideo.com. Ook kan men de Resideo Academy app uit de desgewenste App Store downloaden. 

Over Resideo

Resideo is een toonaangevende wereldwijde producent en ontwikkelaar van technologiegedreven producten en componenten die zorgen voor kritisch comfort, energiebeheer en veiligheids- en beveiligingsoplossingen voor meer dan 150 miljoen huishoudens wereldwijd. Via onze afdeling ADI Global Distribution zijn we ook een toonaangevende groothandelaar in beveiligingsproducten voor laagspanning en leefomgeving. Hiermee bedienen we commerciële en residentiële markten met veel verschillende, aangrenzende productcategorieën, waaronder audiovisuele, data-, draad-, kabel- en smart home-oplossingen. Ga voor meer informatie over Resideo naar www.resideo.com/nl/nl.

 

Meer van Resideo
Reacties