Profielfoto van Resideo
Resideo
De Entree 258, 1101EE Amsterdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De evohome: temperatuur in huis onder controle

De evohome is een slimme temperatuurregelaar

Evohome bied je volledige controle over de temperatuur in elke kamer van je huis. Dit betekent slimme zoneregeling, waarbij je alleen de ruimtes verwarmt die je echt gebruikt. Zo bespaar je energie, behoud je de controle en geniet je van optimaal comfort.

evohome: de zoneregelaar voor uw huis
Evohome stelt je in staat om tot twaalf verschillende zones in te stellen en individueel te bedienen, waardoor je in elke kamer, van de slaapkamer tot de keuken en van de badkamer tot de zolder, een perfecte comfortabele omgeving kunt creëren. Ontspan in de kamers waar je je bevind, terwijl Evohome van Honeywell Home automatisch de verwarming verlaagt in de ruimtes waar je niet bent.

Altijd controle, waar je ook bent
Pas de temperaturen in huis aan waar en wanneer je maar wilt, of het nu via onze app is, je webbrowser, of gewoon via het bedieningspaneel.

Bespaar geld, warmte en energie
Wist je dat 75% van het energieverbruik van huishoudens wordt besteed aan verwarming en warm water? Evohome helpt je dit te verminderen door alleen te verwarmen waar en wanneer het nodig is. Hiermee kun je energie en geld besparen, wat zowel voordelig is voor je portemonnee als het milieu.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website