Foto: intergas-cv-ketel-1

Top 5 best verkochte Intergas cv-ketels

Intergas is één van de best verkochte merken als het gaat om cv-ketels en combi-ketels.

Het aanbod van Intergas met ketels, thermostaten en pompen is dan ook zeer uitgebreid. Het is lastig om het overzicht te behouden en erachter te komen welke ketel voor jouw situatie de beste keuze is! In dit artikel geven we een overzicht van de 5 best verkochte cv-ketels van Intergas.

Waarom een Intergas cv-ketel?

Intergas is een vooraanstaand merk als het gaat om cv-ketels. Bij Intergas is er veel aandacht voor innovatie, prestatie en duurzame technieken. Dit heeft als gevolg dat de cv-ketels van Intergas meer rendement halen dan de vergelijkbare modellen van de concurrent. We laten je niet langer in spanning en presenteren de 5 best verkochte Intergas cv-ketels!

1. Intergas HRE 36/48 CW5 (A-Label)

De Intergas HRE 36/48 CW5 A-Label is een combi-ketel uit de Intergas HRE serie. De ketel is geschikt voor het verwarmen van grote woningen, is voorzien van een energiebesparende technologie en is voorzien van een strak design.
Vooral het vermogen van deze Intergas combi-ketel is een populair kenmerk van dit model. Wanneer je meerdere badkamers hebt die je wil voorzien van warm water, dan stelt de HRE 36/48 CW5 niet teleur! Het water stroomt vanuit de cv direct naar de warmtewisselaar. Op deze manier wordt de condensatiewarmte optimaal benut.

2. Intergas HRE 36/30 A CW5 (TSK/RGK 2021)

Ook de Hre 36/30 A CW5 is een populaire keuze! Vanaf 2021 wordt deze combi-ketel standaard uitgevoerd met een terugslagklep en rookgasklep (TSK/RGK). Wederom is deze ketel voorzien van een A-label én geschikt voor grote huishoudens. Het vermogen van deze Intergas ketel is iets kleiner dan de eerder genoemde HRE 36/48.
Dit model is iets compacter en heeft eveneens een strak design. Dankzij de dubbele HR-technologie geniet je van een hoog rendement op tapwater met een hoog rendement op de verwarming. Een ander voordeel is dat deze ketel niet is voorzien van een driewegklep. Hierdoor is de kans op storingen verkleind en is de ketel dus extra betrouwbaar.

3. Intergas Xtreme 36 CW5 Combi-Ketel

De Intergas Xtreme 36 CW5 Combi-Ketel is een cv-ketel uit de serie Intergas Xtreme. Dit is de nieuwste cv-ketel van Intergas. De cv-ketels komen op meerdere punten als beste uit de test. De Xtreme ketels van Intergas blinken uit door de verbeterde prestaties!
Dit model is voorzien van niet één maar twee warmtewisselaars. Een warmtewisselaar zorgt ervoor dat de rookgassen worden afgekoeld waardoor de condensatiewarmte optimaal benut kan worden. Door deze innovatieve technieken is deze ketel eerder uitgeroepen tot ‘Best uit de test’ door de Consumentenbond. Ook dit model is voorzien van een terugslagklep en rookgasklep.

4. Intergas Xtreme 30 CW4 Combi-ketel

Het tweede model van de Xtreme serie die populair is onder consumenten, is de Intergas Xtreme 30 CW4 Combi-ketel. Deze combi-ketel is iets compacter dan de eerder genoemde Xtreme ketel. De ketel levert vergelijkbare prestaties als de Xtreme 36 maar heeft een kleinere capaciteit. Nog steeds heeft dit model een XL capaciteitsprofiel en is hiermee nog steeds geschikt voor grote huishoudens.
Daarnaast is dit een CW4 ketel. Dit heeft betrekking op het vermogen van de ketel. Met deze CW4 combi-ketel kan je nog steeds meer dan comfortabel douchen of de afwas doen.

5. Intergas Kombi Kompakt HR ECO 36 HR CW5 Combiketel

Het laatste Intergas model uit onze top 5 is een model uit de HR ECO serie. Die HR ECO 36 is één van de nieuwste Intergas modellen. Er zijn veel nieuwe en extra innovaties toegevoegd aan dit model om zo duurzaam mogelijk te maken.
Bij dit model ligt de focus op lager verbruik en dus lagere kosten. Ook deze ketel is voorzien van twee innovatieve warmtewisselaars. Daarmee is dit model geschikt voor grote huishoudens waarbij meerdere ruimtes tegelijkertijd voorzien moeten worden van warm water.

Reacties