Profielfoto van Zwenkwielen.net

Zwenkwielen.net

Zuiderzeestraatweg West 52A, 8085 AG Doornspijk

Over ons

Onze jarenlange ervaring met wielen ligt bij bedrijven en particulieren. Vele meubelmakerijen, timmerbedrijven, fabrieken en tuincentrums hebben wij voorzien in hun interne en externe transport.

Zwenkwielen nodig? Een zwenkwiel voor jarenlang rolgemak en met een hoog rolcomfort? U vindt voor ieder huis, kantoor en iedere werkvloer een uitstekend wiel! Voor elke toepassing om voor u objecten te verplaatsen hebben wij een wiel, ook onder bijzondere omstandigheden. Vele wielen met rem, meubelwielen, wielen voor stoelen, bokwielen, wielen met luchtbanden, rubber of flightcase wielen, zwaarlastwielen of zwenkwielen met luchtbanden. Van lage en kleine zwenkwieltjes tot grote en zware zwenkwielen, het meest uitgebreide assortiment. Onze productspecialisten zitten dagelijks voor u klaar om u het juiste wiel te adviseren.

De ene keer kleine zwenkwieltjes en de andere keer zeer zware zwenk of bokwielen. In onze wielen webwinkel ziet u onze hoge kwaliteit en veilige zwenkwielen, stoelwielen, meubelwielen, zwenkwielen met rem, transportwielen, bokwielen en zwenkwielen met luchtbanden. Elk wiel in onze webwinkel kent een hoge kwaliteit en is geschikt voor professioneel gebruik. Wel zo betrouwbaar en zo krijgt u gegarandeerd alles op rolletjes! 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.zwenkwielen.net