string(1) "b"
Profielfoto van WOLFS Architecten

WOLFS Architecten

van Rijckevorsellaan 8, 5066 BS Moergestel

Over ons

Wolfs Architecten heeft meer dan 35 jaar ervaring. Elke opdrachtgever krijgt een uniek ontwerp en een woning passend bij de woonwensen. We bieden verschillende bouwstijlen: moderne villa's, eigentijdse en romantische woonhuizen tot en met huizen in jaren dertig stijl. Vaak ook combinaties van stijlen, zoals landelijk en industrieel, modern en stoer. Zinken, pannen daken en rieten daken. Wij bieden maatwerk, kwaliteit en architectuur met karakter!

WOLFS ARCHITECTEN

Het bureau onderscheidt zich door kwaliteit in uitvoering, maar vooral ook door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving, met uitgesproken materiaalkeuze en aandacht voor duurzaamheid. De gebouwen van Wolfs Architecten zijn persoonlijk en hebben persoonlijkheid. Daarom: architectuur met karakter!
Wolfs Architecten is een middelgroot full-service architectenbureau en maakt al meer dan vijftig jaar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen en bouwtekeningen.

De bureaufilosofie is “ontwerpen van binnen naar buiten”. Elk ontwerp is maatwerk! “We maken huizen in verschillende bouwstijlen, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, van modern, eigentijds tot jaren dertig stijl. Wij verdiepen ons helemaal in de woonwensen van de opdrachtgever en vertalen deze naar een uniek ontwerp. Daarnaast houden we de planning en uw budget scherp in de gaten en begeleiden u tijdens het hele bouwtraject. U kunt dan zorgeloos genieten”.

Contact
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Wolfs Architecten
013-5132670
info@wolfsarchitecten.nl

Het bureau is gevestigd in Midden-Brabant (gemeente Oisterwijk), maar werkt ook in heel Nederland.