Profielfoto van Wesselshoek

Wesselshoek

Puurveenseweg 1a, 3774 PH KOOTWIJKERBROEK

Over ons

Buiten leven, genieten van de ruimte om u heen, alle seizoenen van het jaar door en geheel in stijl! Wesselshoek Exclusieve Houtbouw

Over ons

Buiten leven, genieten van de ruimte om u heen, alle seizoenen van het jaar door en geheel in stijl! Wesselshoek Exclusieve Houtbouw realiseert elegante bouwwerken van hout die uitzonderlijke vakmanschap en kwaliteit uitstralen.

Alle projecten van Wesselshoek Exclusieve Houtbouw zijn maatwerk en kenmerken zich door hun geheel eigen karakter. Een buitenkamer als verlenging van uw woonhuis, koken in de buitenlucht, een schuur met uitstraling: Wesselshoek laat uw wens in vervulling gaan.

Als missie hebben wij om kwalitatief hoogstaande gebouwen van hout te realiseren, de visie die wij hierbij hanteren is de uwe. Uw wens staat centraal, wij geven advies en met ons ervaren team verwezenlijken wij uw project.

Showtuin

Bent u benieuwd geworden naar welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Wilt u voorbeelden van dichtbij bekijken? Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan de showtuin van Wesselshoek Exclusieve Houtbouw in Kootwijkerbroek en ontdek die ambachtelijke materialen en bouwwijzen.

In onze showtuinen vindt u diverse opgestelde veranda’s, tuinhuizen, schuren en buitenkeukens. Om u uitgebreid te woord te kunnen staan willen wij u vriendelijke vragen om vooraf een afspraak te maken.

Kom naar Kootwijkerbroek en laat u inspireren in de showtuin van Wesselshoek Exclusieve Houtbouw. Wij helpen u graag om uw idee te verwezenlijken.

Openingstijden

Ma.-vr.: 09.00 – 12.00 en 13.00 – 17.00 uur
Za.: 09.00 – 15.00 uur
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Indien u vooraf een afspraak maakt, hebben wij alle tijd voor u!