Profielfoto van Vloeren XXL Dokkum

Vloeren XXL Dokkum

Zuiderschans 1B, 9101 PZ DOKKUM

Over ons

Vloeren XXL is de grootste en beste vloerenwinkel in omstreken. In ons ruime assortiment beschikken wij over onder andere laminaat, PVC vloeren

Over ons

Vloeren XXL is de grootste en beste vloerenwinkel in omstreken. In ons ruime assortiment beschikken wij over onder andere laminaat, PVC vloeren, kurkvloeren en tapijt. Wij kunnen prachtige kwaliteitsvloeren aanbieden aan onze klanten. Dit kunnen wij bieden in combinatie met hele scherpe prijzen. Onze vloerenspecialist kan u adviseren welke vloer het beste bij u past.

In ons uitgebreide showroom kunnen wij u meer dan 70 soorten en kleuren laminaat laten zien. Als u toch nog twijfelt of de juiste soort/kleur er voor u tussen zit, is er ook de mogelijkheid om verschillende planken te lenen. Zo kunt u kijken hoe de vloer bij u thuis er bij komt te liggen.

Omdat wij graag voor onze klanten klaar staan, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorgservice. Zodra u op het punt staat om een product te kopen of als u een bestelling bij ons plaatst, kunt u aangeven dat u het product graag wilt laten bezorgen. De bezorgafspraak wordt meestal gemaakt bij binnenkomst van het product. Indien het product al aanwezig is, is er de mogelijkheid om meteen een bezorgafspraak te maken. Wilt u toch een product alvast bestellen maar heeft u de komende weken nog geen ruimte? Wij hebben een ruime opslag waar we tijdelijk uw meubels op kunnen slaan. Wij bezorgen in heel de regio. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

Openingstijden

Maandag: 13:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag: 10:00 tot 18:00
Donderdag: 10:00 tot 18:00
Vrijdag: 10:00 tot 21:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00