string(1) "b"
Profielfoto van Vloeren Lifestyle Roden

Vloeren Lifestyle Roden

Ceintuurbaan Noord 112, 9301 NZ Roden

Over ons

Vloeren Lifestyle Roden, dé vloerenspecialist van het Noorden.

Een vloer speelt een belangrijke rol bij de inrichting van uw huis, het moet goed aansluiten op uw wensen en moet goed gelegd worden, zodat u kunt genieten van een mooi interieur. Omdat wij een showroom hebben van ruim 1000m², vindt u bij ons alle soorten parket en laminaat, of het nu gaat om een ambachtelijke vloer, stoere onderhoudsarme planken, laminaat of PVC vloeren: In iedere prijsklasse is er een ruim assortiment aanwezig.

Restauratie of het opknappen of bijvoorbeeld in een aanbouw uitbreiden (lak/olie) van uw huidige vloer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben wij goede vloer specialisten in huis, die ervoor zorgen dat uw vloer naar alle behoren wordt gelegd en die u natuurlijk ook een goed advies kunnen geven over het zelf onderhouden van uw vloer.

Zowel in het plaatsen van vloeren, het adviseren bij aankoop en het ondervangen van gevreesde problemen zijn wij er voor u. Vaak kan een probleem al ondervangen worden bij het verkoopgesprek. Het juiste advies voor u bij de juiste vloer. Alle voor- en nadelen van diverse systemen worden uitvoerig met u besproken, zodat u weet wat u kunt en mag verwachten van de door u gekozen vloer.

Door onze ervaring zijn wij ervan overtuigd goed werk af te leveren met eigen leggers die de vloer plaatsen, deze hebben inmiddels op de werkvloer hun strepen ruimschoots verdiend. Door die ervaring en gedegen kennis zijn zij in staat tot het leveren van topkwaliteit.

Naast parket en laminaat heeft Vloeren Lifestyle Roden door de jaren heen middels onze styling en kleur adviezen het assortiment uitgebreid met een prachtige collectie Raamdecoratie en Gordijnen en Tapijt. Al onze producten kunnen door ons vakbekwaam personeel voor u worden gelegd, geconfectioneerd en gemonteerd.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of de openingstijden bezoek ook eens onze website: www.vloerenlifestyleroden.nl