Profielfoto van Viking Liften

Viking Liften

Lorentzstraat 8b, 6716 AD Ede

Over ons

Onze fabriek in Zweden (wereld marktleider) is meervoudig prijswinnaar en vervaardigt sterke, robuuste en vanzelfsprekend ook comfortabele en stijlvolle liften voor zowel de publieke als particuliere markt.

Over ons:

Onze fabriek in Zweden (wereld marktleider) is meervoudig prijswinnaar en vervaardigt sterke, robuuste en vanzelfsprekend ook comfortabele en stijlvolle liften voor zowel de publieke als particuliere markt. Met jarenlange ervaring in de markt van de huis- en platformliften op het gebied van advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal mogen wij ons met recht úw professionele partner noemen wanneer het gaat om het aanschaffen van één van onze liften. 

U hoort het ongetwijfeld regelmatig: “Wij hebben iets revolutionairs en unieks voor u”, om daarna – helaas – snel tot de conclusie te komen dat het “revolutionaire en unieke” feitelijk niets nieuws brengt. 

Designlicht
Verlichting is een van de belangrijkste factoren als u sfeer en schoonheid in uw interieur aan wilt brengen. De verlichting van de Viking Designlift is ontwikkeld door de beste lichtarchitecten van Zweden en zal bijdragen aan de sfeer in uw huis.

De lift wordt standaard geleverd met een witte verlichting voor de DesignWall, hoeken en het plafond. Gekleurde verlichting kan voor de hoeken en het plafond bijbesteld worden. U kunt de verlichting van de Viking designLift regelen met behulp van onze SmartLift-app.

Vloer
Onze liften worden altijd geleverd met een prachtige vloer, met als standaardoptie Bolon Sisal Plain Sand. Dit is een stijlvolle, hoogwaardige vloer, geproduceerd door de populaire Zweedse firma Bolon. De structuur en het design ervan passen prima bij de vele andere vloermaterialen en kleuren. U kunt ook een andere vloer uit onze collectie kiezen of uw eigen vloer in de lift laten leggen.

Smart Control
De SmartControl zit midden op het bedieningspaneel en is een uniek designkenmerk van de Aritco HomeLift. Het bedieningspaneel met de SmartControl is altijd prachtig verlicht met behulp van LED-lampjes en het is intuïtief en gebruiksvriendelijk. U kunt de lift bedienen door aan de SmartControl te draaien en hem ingedrukt te houden.

Scandinavisch design
Scandinavië staat bekend om zijn klassieke designs. Het is een erfgoed waar we veel waarde aan hechten en iets wat we willen behouden en ontwikkelen met de Viking designLift. We hebben samengewerkt met een aantal beroemde designers en kunstenaars om van de Viking designLift een kunstwerk te maken waar u trots op bent.

Meer informatie: 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.vikingliften.nl