Profielfoto van Van der Padt & Partners

Van der Padt & Partners

Bovenkerkseweg 96, 3381 KC Giessenburg

Over ons

Van der Padt & Partners Architecten staat bekend om zijn ‘oog voor detail’. Het is voor ons erg belangrijk dat onze ontwerpen van binnen en van buiten in balans zijn; het eindresultaat is onze beste reclame. Wij begeleiden u het gehele (bouw)proces, van idee tot en met de oplevering. Onze ontwerpers vertalen uw wensen in een passend schetsontwerp.

Van der Padt & Partners Architecten

Van der Padt & Partners Architecten is een middelgroot architectenbureau, gevestigd in de Alblasserwaard. Het bureau is opgericht in 1972 en heette destijds Bouwbureau Visser & van der Padt. In 2002 nam Arno van der Padt het bureau over. Hij zette het voort als architectenbureau.

Doelgroepen
Ons bureau richt zich voornamelijk op de woningmarkt, maar ook op de utiliteitsbouw. We werken voor particulieren, projectontwikkelaars en (overheids-)instanties. Zo werken wij onder meer aan woningbouwprojecten in alle categorieën, winkelcentra, kantoor- en bedrijfsgebouwen, woonzorgcentra, zorginstellingen en geïntegreerde herinrichtingprojecten. Maar ook voor kleinere projecten als renovatie of verbouwing kunt u bij ons terecht.

"Vakmanschap en betrokkenheid: de rode draad in ons werk"

Alles onder 1 dak
Uw bouwwensen wilt u het liefst door specialisten laten realiseren. Bij ons vindt u elke specialist die u nodig heeft. En die werken ook nog eens nauw samen. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van een opgave, werken één of twee (project)architecten/ontwerpers aan het voorlopig ontwerp. Wanneer dat gereed is wordt naast de ontwerper, een bouwkundige projectcoördinator ingeschakeld. Deze projectcoördinator heeft een sterk technisch bouwkundige inbreng bij de totstandkoming van het definitief ontwerp. In de bestekfase werken architect en projectcoördinator samen om zo tot een esthetisch en bouwkundig verantwoord eindproduct te komen. Voor de uitvoeringsfase wordt binnen het bureau een projectleider aangesteld. De projectleider maakt het team compleet en samen zetten zij de puntjes op de i. Tijdens de uitvoering is de projectleider uw aanspreekpunt en deze begeleidt u (indien gewenst) tot en met de oplevering.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.padtenpartners.nl

Aangesloten bij