Profielfoto van Van Der Linde

Van Der Linde

Dorpstraat 38, 2742 AJ Waddinxveen

Over ons

Kwaliteit, vakmanschap, service, innovatie en persoonlijk advies op maat zijn al meer dan 100 jaar de speerpunten van Van der Linde.

Over ons:

Ben je op zoek naar raambekleding, zonwering, horren, een nieuwe vloer of een nieuw bed, matras of complete slaapkamer? Of wil je meer informatie over één van onze producten? Dan ben je bij Van der Linde voor wonen en slapen zeker aan het juiste adres. In onze 1700 m2 grote showroom vind je de meest uitgebreide collectie van de regio Waddinxveen en Gouda. Onze deskundige adviseurs geven je graag advies bij jouw woon- en slaapwensen.

In onze showroom in Waddinxveen vindt u alles om uw woning mooi, sfeervol en functioneel in te richten. Samen met ons team van adviseurs, maatnemers en eigen stoffeerders verzorgen wij al uw woonwensen.

In samenwerking met “Binnen” leveren wij nagenoeg alles op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering en horren. Daarnaast hebben wij alle benodigde accessoires en behang.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 - 18:00 uur
Woensdag: 9:30 - 18:00 uur
Donderdag: 9:30 - 21:00 uur
Vrijdag: 9:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.vanderlinde-waddinxveen.nl/contact