Unifloor Underlay Systems BV

Partner

Al ruim 35 jaar is Unifloor Underlay Systems BV te Deventer een gevestigde naam op het gebied van ondervloeren. Als marktleider in Nederland bieden wij voor bijna ieder vloerconcept een gepaste ondervloer.

Unifloor Underlay Systems B.V.

Unifloor Underlay Systems B.V. is specialist in ontwikkeling en productie van contactgeluid reducerende en egaliserende ondervloeren en ondervloersystemen.

Of u nu PVC, linoleum, hout, kurk, laminaat, tapijt, vloerverwarming, vloerkoeling, etc. wilt, wij hebben een ondervloer die hiervoor geschikt is.

Ons vloerkeuzemenu op onze website helpt u in drie stappen te bepalen welke ondervloer voor u geschikt is. Op de productenpagina kunt u productleaflets, meetrapporten en leginstructies downloaden. Zo maakt u kennis met bijvoorbeeld onze Jumpax® Family, de EcoPearls®, Redupax®, Redu-Panel®, Heat-foil® en nog veel meer ondervloeren en ondervloersystemen.

Kortom: u vindt bij ons passende oplossingen voor elke vloersituatie.

 

ARTIKELEN

Struktus Superieur

Struktus Superieur®; de slimme, snelle, eenvoudige manier om een geëgaliseerde en stabiele ondergrond te creëren voor projecttapijt en losliggend vinyl.

Jumpax TOP

Jumpax® TOP is een perfect egaliserend ondervloersysteem voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt.

COLLECTIES
CONTACT
Arnsbergstraat 4
7418 EZ DEVENTER
0570855533
m.meijer@unifloor.nl
www.unifloor.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Struktus Superieur

Struktus Superieur®; de slimme, snelle, eenvoudige manier om een geëgaliseerde en stabiele ondergrond te creëren voor projecttapijt en losliggend vinyl.

Jumpax TOP

Jumpax® TOP is een perfect egaliserend ondervloersysteem voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt.

Jumpax Nature

Jumpax® Nature is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in projecten waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld i.v.m. intensief gebruik.

Jumpax Basic

Jumpax Basic is een super vlakke en egale ondervloer voor o.a. PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt.

Jumpax HD

Jumpax® HD is een egaliserend en contactgeluidreducerende ondervloer voor zwaar project gebruik.Geschikt voor o.a. linoleum, PVC stroken, vinyl en kurk.

Jumpax CP

Jumpax® CP is een droge egalisatie die in combinatie met verschillende onderlagen direct toe te passen is op o.a. houten draagvloeren.

Jumpax Classic

Jumpax® Classic, ook wel Dual Original genoemd, is een egaliserende en contactgeluidreducerende ondervloer speciaal voor o.a. linoleum, vinyl en kurk.

Heat-Blok

HeatBlok gaat warmteverlies tegen. Dit komt ten goede aan het rendement van uw vloerverwarming. Conventionele en stralingswarmte worden optimaal naar boven weer...

Ecofleece

EcoFleece® , dampdoorlatende onderlaag voor EcoPearls®

Jumpax family

Jumpax® Family biedt u de oplossing! De Jumpax® family bestaat uit 6 varianten. Een uniek egaliserend en contactgeluid reducerend ondervloersysteem.

Heat-Foil

Heat-Foil®:een contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat,lamelparket en PVC click. Ook voor (traditionele) vloerverwarming. NSG keurmerk.  

Cocofloor

CocoFloor® is een contactgeluid reducerende onderlaag in combinatie met Redupanel® en 6 en 9 mm massief parket en een 2 laags lamelplank.

Sound Ex

Sound Ex maakt het mogelijk om een vloer van massief te plaatsen in appartementen waarin 10 dB de geluidseis is.

REDU-PANEL

REDU-PANEL® is een egaliserend en contactgeluid reducerend vloerpaneel voor op houten draagvloeren.

droge egalisatiekorrel

Met EcoPearls® worden holle ruimtes en hoogteverschillen in draagvloeren makkelijk opgevuld. De EcoPearls®-houtspaanders zijn ommanteld door cement.

Marathon Dual

Marathon® Dual is een egaliserend en contactgeluid reducerende ondervloer voor verend vinyl, zelfklevende vinyltegels en click PVC.

Redupax

Redupax® is al 15 jaar de geluidsreducerende ondervloer speciaal voor klik laminaat.

Redupax Plus

Redupax plus® is een loopgeluid en contactgeluid reducerende ondervloer speciaal voor kliklaminaat, fineerparket en linoleumclick.

Soundkiller

Soundkiller® is een geluidsreducerende ondervloer voor lamelparket en 2-laags lamelplank.

BlueFloor

BlueFloor® is een loop- en contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat en zorgt voor een laag loopgeluid wat uw wooncomfort verbeterd.

COLLECTIES
RECENSIES
CONTACT
Arnsbergstraat 4
7418 EZ DEVENTER
0570855533
m.meijer@unifloor.nl
www.unifloor.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media