Profielfoto van Tortu B.V.

Tortu B.V.

Wasbeekerlaan 5959, 2171 AE Sassenheim

Over ons

Tortu biedt een verfrissende line-up van vrijstaande baden, wastafels, kranen en accessoires. Tortu is gevestigd aan de Goudsesingel 208 in Rotterdam. Tortu is vastberaden om het Nederlandse ontwerp van badkamers, wastafels en kranen te introduceren bij een wereldwijd publiek.

TORTU THE STORY

Tortu biedt een verfrissende line-up van vrijstaande baden, wastafels, kranen en accessoires. Tortu’s denkwijze over badkamerinrichting, zowel minimalistisch als innovatief, is gebaseerd op de eigenzinnige Dutch Design traditie. Dit resulteert in ontwerpen die niet gebonden zijn aan conventie, maar een duidelijk doel voor ogen hebben: het creëren van een moment van rust en ontspanning voor bezoekers van badkamers over de hele wereld.

De inspiratie voor de design filosofie van Tortu komt van de zeeschildpad: een van de oudste reptielen op aarde. De zeeschildpad is te vinden in meerdere oceanen en heeft zich perfect aangepast aan diverse klimaten en leefomgevingen. Bovendien brengt de zeeschildpad geluk. Het is deze balans waar Tortu naar streeft wanneer zij haar producten ontwerpt.

Tortu is gevestigd aan de Goudsesingel 208 in Rotterdam. Tortu is vastberaden om het Nederlandse ontwerp van badkamers, wastafels en kranen te introduceren bij een wereldwijd publiek. De kwaliteit en vooruitstrevendheid van Tortu’s ontwerpen zijn van groot belang bij het realiseren van die doelstelling.

Voor meer inspiratie én onze producten, bezoek www.tortuworld.com of kom langs in onze showroom || Goudsesingel 208 Rotterdam || info@tortuworld.com

Merken

Verkoopt de volgende merken
JEE-O - Vola - 
Bekijk de artikelen van deze 2 merken