string(1) "b"
Profielfoto van Tiver Interieurs

Tiver Interieurs

Leenderweg 64, 5555 CE VALKENSWAARD

Over ons

Uw interieur = Onze passie! Uitgaande van onze modern- & chique klassieke collectie geven wij u een creatief en eerlijk interieuradvies. www.tiver.nl

Bedrijfsprofiel

Bij Tiver Interieurs in Valkenswaard oriënteert u zich in een ongedwongen sfeer. Laat u inspireren in de 60 meter diepe showroom met sfeerkamers van modern klassiek tot chique klassiek.

U zult zien dat Tiver een eigen gezicht heeft met een unieke stijl. De combinaties die wij maken in onze zaak zijn telkens creatief en vernieuwend. En wat we in onze showroom kunnen, dat kunnen we natuurlijk ook bij de mensen thuis.

Wij geven u informatie over:
- de mogelijkheden voor úw interieur
- decoratie advies
- materierialen (stoffen, hout, leer enz.)
- praktische informatie
- creatieve ideeën
- inzicht in hedendaagse prijzen

Na een inspirerende achtbaan van oriëntatie tijdens het eerste bezoek aan onze showroom, bent u van harte welkom om nog eens terug te komen en op het gemak nog eens te bekijken welke modellen het beste aansluiten op hun smaak en stijl.

Tijdens deze oriëntatiefase zijn wij continue gericht op úw woonwensen.
Wij zien het als onze taak en uitdaging om samen met u een interieur te creëren waar u zich helemaal in thuis voelt. Daarbij staat ú centraal en kunt u erop vertrouwen dat wij uw ideeën aanvullen met ons eerlijk en deskundig advies, waardoor u zeker geen miskoop doet. Integendeel... het eindresultaat zal uw verwachtingen overtreffen! Samen brainstormen en creatief bezig zijn met úw interieur... daaruit ontstaan de mooiste eindresultaten.

Solide bedrijf met een betrouwbare naam
Al ruim 71 jaar is Tiver Interieurs in Valkenswaard een stevig verankerd familiebedrijf. Service, klantvriendelijkheid, deskundig advies, een eigentijdse stijl en niet te vergeten de klant stonden al die jaren centraal bij Tiver. Sam & Carolien Geurtsen-Vermeulen, de derde generatie binnen Tiver, zorgen sinds acht jaar voor een frisse wind in de eigentijds klassieke meubelzaak. Altijd actief en dynamisch, slaat Tiver bovendien haar vleugels uit en is zij te vinden op diverse beurzen van naam, zoals de 50PlusBeurs in Utrecht, de Excellent Wonen & Leven beurs in Eindhoven en de Senioren Expo in Veldhoven. Dankzij deze ongedwongen kennismaking met Tiver hebben mensen door heel Nederland inmiddels de Leenderweg in Valkenswaard weten te vinden.

Aangesloten bij de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen)
Het is belangrijk om in deze tijd extra zekerheid te hebben bij het aankopen van een product en het doen van een aanbetaling. Tiver Interieurs is aangesloten bij CBW-Mitex. Dit staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Zaken als levertijd, veilig aanbetalen e.d. zijn daar tot in de puntjes geregeld voor u als klant en voor ons als winkelier.

Op www.tiver.nl kunt u onze collectie bekijken. Je vindt er op de homepage ook ons gratis e-book Het Interieur-Stappen-Plan.

Loop gerust eens bij ons binnen (Leenderweg 64 - Valkenswaard). U mag ons natuurlijk ook bellen (040-2012112) of mailen (mail@tiver.nl) voor meer informatie.