Profielfoto van Tapijthal Eric Janssen

Tapijthal Eric Janssen

Willemstraat 42, 6882 KD Velp

Over ons

Voor vele soorten vloerbedekking, gordijnen, zonwering en het aanleggen van onze producten, bezoekt u onze showroom in Velp of Zutphen.

Over ons:

De eerste tapijtshop opende in 1995. Als familiebedrijf houden we de activiteiten zo veel mogelijk binnen onze familiekring. Twee broers zijn dagelijks bezig met stoffeerdersklussen bij de klanten. Vader runt het filiaal in Zutphen. We weten dat je als ondernemer niets voor niets krijgt en de handen uit de mouwen moet steken. Omdat we alles in eigen beheer doen, werken we zeer efficiënt. Een goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs hebben we daardoor altijd in de hand.

Service en kwaliteit in combinatie met een lage prijs en een breed assortiment, vormen de basis voor onze succesformule. We geven 7 jaar garantie op vloerbedekking en op laminaat zelfs 15 jaar. Er zijn weinig andere plekken in het land waar u zo’n groot assortiment tegen lage prijzen ziet. Niets gaat te ver om de klant tegemoet te komen. Bij ons de normaalste zaak van de wereld, want hier is de klant nog steeds koning. Sta versteld van het aanbod in de showrooms die samen ruim 1000 vierkante meter tellen.

Openingstijden:

Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:45

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.tapijtshopericjanssen.nl/contact 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Belakos - Interfloor - 
Bekijk de artikelen van deze 2 merken