string(1) "b"
Profielfoto van Hofmans at Home

Hofmans at Home

Beerseweg 10A, 5431 LC Cuijk

Over ons

De zekerheid van vakmanschap: online én in de winkel

Over ons

Meer dan 50 jaar geleden startte Hofmans onder de naam Hofmans Tapijten met de verkoop van kamerbreed tapijt. Destijds een grote vernieuwing. Zacht aanvoelende vloerbedekking werd een ware hype. Oprichter Sjaak Hofmans speelde hier zeer goed op in. Het bedrijf groeide als kool. Al snel werd er een enorme winkel gebouwd met een bijpassend magazijn voor de voorraad en distributie van de vloerbedekking en tapijten. Vanuit deze geschiedenis is Hofmans altijd een absolute trendsetter geweest op het gebied van kamerbreed tapijt. We hebben klanten in heel Nederland en België.

Uitbreiding

Dit succes is de basis geweest voor het uitbouwen van Hofmans Tapijten naar een allround specialist op al het gebied van interieurstoffering. Met de verkoop van harde vloersoorten zoals laminaat, PVC, parket, vinyl en marmoleum werd het assortiment uitgebreid. Zoon Twan Hofmans heeft in 1996 het stokje van zijn vader overgenomen en hij had grote plannen. Er werd een hele nieuwe showroom aangebouwd waar gordijnen en raamdecoratie worden aangeboden. Kortom bij Hofmans Tapijten kun je voor alle mogelijke producten terecht om je woning of kantoor te stofferen.

Shop online of bezoek onze showroom

Weet je al precies wat je zoekt? In onze webshops bestel je snel en makkelijk de artikelen van jouw keuze. Rustig inspiratie opdoen? Of behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan naar onze showroom in Cuijk; met meer dan 6.000 m2 oppervlakte heeft Hofmans een van de grootste woonwinkels van Nederland.