string(1) "b"
Profielfoto van Taffe Industriële & Vintage Tafels

Taffe Industriële & Vintage Tafels

Paul Krugerstraat , 2021XN Haarlem

Over ons

Welkom bij Taffe, het online aanbod van industriële tafels & Vintage tafels. Alle tafels kunnen op gewenste maat gemaakt worden met hout naar keuze. Oud hout, eiken of wagonplanken tafelbladen met stalen of gietijzeren onderstellen. Er is veel keuze voor een industriële tafel, eettafel, vergadertafel, bureau of restaurant tafel. Voor een tafel naar wens kunt u het online aanbod bekijken in de webshop. In de werkplaats van Taffe in Haarlem wordt er gehamerd, gelast en geslepen om stijlvolle ontwerpen tafels te maken. Alle tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand geproduceerd. Er zijn talloze opties wat betreft, maten, hout type en kleur tinten. Staalbewerking is de passie en ziet ziet u terug in het werk. Taffe is geïnspireerd door vintage werktuigen en oude industriële fabrieksmachines, gietijzeren machine onderstellen en machine tandwielen. Deze inspiratie wordt terug gebracht in de ontwerpen van de industriële tafel modellen. Elke tafel kan naar gewenste maat gemaakt worden en met hout naar keuze. Omdat de industriële tafels gericht naar de wensen worden gemaakt kan er garantie worden gegeven aan een uniek eindproduct, een tafel naar wens waaraan geleefd kan worden.

Taffe industriele tafels

Bij Taffe worden alle industriële tafels in onze eigen werkplaats met de hand gemaakt, hierdoor kunnen wij de producten snel leveren, zonder aanbetaling. Met houtsoort naar keuze en geheel op maat. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor wagonplanken of massief eiken.

Een industriële tafel bestellen kan met online op de website via het bestelformulier onderaan elke tafel pagina, ook op de contact pagina via de link hieronder kunt u ons bereiken. Via E-mail, Whatsapp of telefoon staan wij u ook graag te woord. Wilt u een op special op maat gemaakte tafel voor uw vergaderzaal of huiskamer? U kunt de gewenste maten en houtsoort aan ons doorgeven zodat wij u de mogelijkheden kunnen aangeven. Zodra er duidelijk is wat voor tafel u wilt hebben gaan wij direct aan de slag.