string(1) "b"
Profielfoto van t Ploegkeldertje

t Ploegkeldertje

Van Broeckhuysenstraat 2-6, 6511 PG NIJMEGEN

Over ons

‘t Ploegkeldertje Nijmegen, al bijna 40 jaar advies op maat en oog voor kwaliteit.

Al eens nagedacht over de ‘finishing touch’ voor je ramen? Er is van alles mogelijk als het gaat om raamdecoratie. Niet alleen het materiaal, maar ook de uitstraling kan op vele manieren ingevuld worden. Gordijnen, vouwgordijnen of misschien wel houten jalouzieën: ’t Ploegkeldertje in Nijmegen heeft het allemaal.
Wij van ’t Ploegkeldertje maken al ruim dertig jaar alles om ramen goed en mooi aan te kleden. Bij ons staan kwaliteit, service en maatwerk hoog in het vaandel. Wij helpen u met de aankleding van uw ramen en daarmee de sfeer in uw huis. ’t Ploegkeldertje helpt met het inventariseren van uw wensen tot en met de installatie, met volledige klanttevredenheid als eindresultaat!
Naast de mooiste collectie gordijnen vindt u bij ons ook een mooie collectie vloerbedekking.

Aanbiedingen:

- Sunway Lente-actie (tm juni 2015): gratis Smartcord of LiteRise bediening bij aankoop van Duette Shade (tot max. Euro 82,50 per systeem. Vraag in winkel naar actievoorwaarden).
- Luxaflex Voorjaarsactie (tm juni 2015): gratis Smardcord, LiteRise of PowerRise bediening bij aanschaf van een horizontale jalouzie 25 mm, plissé- of Duette shade, rolgordijn of Silhouette Shade. (Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden).
- Nieuwe en grote collectie vitrages en gordijnen van Kendix en de Ploeg in de aanbieding: korting tot 70%!
- Meubelstoffen van de Ploeg op voorraad: 30 tot 70% korting op originele prijs!