Profielfoto van Többen Wonen

Többen Wonen

Zuiderdiep 553, 7876 BH VALTHERMOND

Over ons

In de jaren dertig zei hij het al: “Je bent er voor je klanten. Zorg dat de mensen altijd tevreden zijn over je producten én je service. Zét dat extra stapje, doe die extra moeite.” Opa had gelijk. Mede dankzij zijn aanpak hebben wij vele klanten gekregen en gehouden. Mensen die bij ons terugkomen. Keer op keer.  

Bedrijfsprofiel

Onze collecties zijn met de tijd meegegroeid. Maar onze ideeën over goede, persoonlijke service en persoonlijke inzet zijn altijd gegrond gebleven in de adviezen van opa Többen. Ze zijn tijdloos gebleken.

Többen Wonen is een familiebedrijf. De derde generatie inmiddels. Wij staan voor persoonlijke betrokkenheid en aandacht, meedenken, eerlijke adviezen, betrouwbaarheid, maatwerk en onberispelijke service. Ook jaren ná aankoop!

Kom gewoon eens kijken in Valthermond. 3000 m2 inspiratie op het gebied van wonen en sfeer.
Op de mooiste ‘woon’plek van Nederland.

Wonen zoals je leeftWonen is sfeer creëren. Gezelligheid, romantiek, stijl, design, klassiek. De sfeer die jóuw sfeer is, úw sfeer. Iedereen leeft anders. Iedereen heeft een voorkeur, een eigen smaak. Daarom nemen wij altijd de tijd om alle woonwensen door te spreken, hoe specifiek ook. Wij geven vakkundig en eerlijk advies zodat iedereen kan wonen zoals hij leeft.

Waarom wij dit doenHuisinrichting is geen kwestie van wat spullen aanschaffen en neerzetten. Het is een samenspel van persoonlijke keuzes en mensen die je helpen die keuzes werkelijkheid te maken. Mensen die adviseren, helpen bij speciale wensen. Mensen die bezorgen, nauwkeurig alles opmeten, mee helpen sjouwen, de vloerbedekking of het parket leggen, de gordijnen op maat (laten) maken, etc. Professionals die dat extra stapje voor u zetten.