Profielfoto van Stûv NV

Stûv NV

Rue Jules Borbouse 4 5170  Profondeville

Over ons

Stûv, gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België), ontwerpt, produceert en commercialiseert oplossingen voor individuele verwarming op hout, gas en pellets.

Over Stûv

Onze kachels, haarden, inbouwhaarden en schoorstenen worden met de grootste zorg ontworpen met het oog op een tevredenheid wat energieprestatie, gebruiksplezier en duurzaamheid betreft. 

De Belgische onderneming Stûv exporteert meer dan 75% van haar productie. De belangrijkste landen zijn Frankrijk, Nederland, het Groothertogdom Luxemburg, Italië, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

Wereldwijd telt het netwerk van Stûv meer dan 450 erkende verkopers/installateurs die een opleiding voor Stûv-producten genoten.

Voor verkooppunten in Nederland bezoek onze website

Contactgegevens

Stûv
Rue Jules Borbouse 4
B-5170 Bois-de-Villers (België)
E: info@stuv.com
I: www.stuv.com

Artikelen

meest recent

Stûv 30-compact H

Met de Stûv 30-compact H wordt het assortiment van kachels die geschikt zijn voor woningen met een laag energieverbruik bij Stûv uitgebreid. Het is de eerste Stûv die uitgerust is met een warmteaccumulatorkern voor een langdurig warmtecomfort. Dankzij de warmteaccumulatorkern in het bovenste gedeelte van de kachel wordt de verwarmingsduur verlengd tot 8 uur na het uitdoven van het vuur. Het resultaat daarvan is dat de kachel langzaam afkoelt en in de loop van de dag worden de temperatuurschommelingen in de kamer beperkt.

Stûv NV

Stuv16

De Stûv 16 is een haard die werd ontworpen om zonder grote werken te worden ingebouwd in een bestaande of nieuwe schouw. Hij kan ook vrijstaand worden geplaatst en verspreidt zo een groot deel van de warmte via zijn wanden, zoals bij een kachel. De bekledingen vervolledigen de haard om deze om te vormen tot een kachel, om een sterkere straling te geven of om metselwerken te vermijden. Door hun eenvoud integreren ze zich gemakkelijk in elk interieur. Ze zijn bewerkt met een hoogresistente verf (gemakkelijk te onderhouden). De Stûv 16: betere prestatie, schoner, geluidloos, eleganter.  

Stûv NV
Bekijk alle 17 artikelen