Profielfoto van Smits Designcenter Delft

Smits Designcenter Delft

Estland 5, 2613 JX Delft

Over ons

In onze prachtige showroom presenteren wij de complete collectie van Leolux en alle relaxfauteuils van Jori. Graag helpen wij u om die bank, stoel of eethoek te vinden die helemaal bij u past.

Het bedrijf:

Ons familiebedrijf staat al 85 jaar bij onze klanten bekend als dé woonwinkel met topmerken als Leolux en Rolf Benz. In onze prachtige showroom presenteren wij de complete collectie van Leolux en alle relaxfauteuils van Jori. Graag helpen wij u om die bank, stoel of eethoek te vinden die helemaal bij u past. Want ieder mens is uniek, dus gaan wij voor u op zoek naar uw eigen unieke bank. Daarvoor willen wij graag weten wat u belangrijk vindt.

Comfort staat bij ons voorop. Allereerst moet u comfortabel zitten, daar letten wij goed op als u gaat proefzitten. En ook gemak staat voorop, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een wandmeubel. Als comfort en gemak in orde zijn, dan gaan we ook nog nadenken over design, over kleuren, over stoffen en leer. Dan zorgen we ervoor dat het plaatje één geheel vormt.

Ons advies beperkt zich niet tot banken en eetkamers. Wij hebben passie voor wonen. Niets vinden wij leuker om samen met u de juiste kleuren en materialen te kiezen. Of de optimale opstelling voor uw kamer te ontwerpen. Dat laatste doen we graag met ons 3D-tekenprogramma, waarin alle modellen op schaal beschikbaar zijn. Dan weten we vooraf of alles past. Zo krijgt u een goede indruk hoe uw interieur er uit zal komen te zien. Een dankbare klant complimenteerde ons nog met het advies, volgens hen zelfs van onschatbare waarde. Door een binnenmuur één meter te verplaatsen is hun woonkamer veel leefbaarder geworden.

Openingstijden:

Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10.00 - 17.00

Meer informatie: 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.totaalwonen.nl/ 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken