Partner

Skygate

Het Nederlandse merk SKYGATE levert betaalbare stalen binnendeuren.

algemene informatie

Over SKYGATE

Zwarte stalen deuren zijn op dit moment een van de meest populaire elementen binnen een modern en eigentijds interieur. Ze zijn stijlvol, tijdloos en geven een exclusieve uitstraling aan iedere woonomgeving. Deze eye-catchers zijn mateloos populair, maar ook vaak onbetaalbaar. Skygate levert stalen binnendeuren van goede kwaliteit voor de beste prijs.

HOE KAN DIT?

Om de binnendeuren betaalbaar te kunnen verstrekken is het productieproces aangepast. Er is een vast ontwerp, wat verkrijgbaar is in 3 hoogtes en in 1 breedtemaat met een 4-vaksglasverdeling. De deuren zijn alleen in het zwart verkrijgbaar. Er is een vaste maat voor de sparing, de uitsparing in de muur, zodat de deuren altijd passen.

PRIJS

Een enkele binnendeur van SKYGATE is al leverbaar vanaf € 1199,00 compleet met veiligheidsglas (7mm) en taatsscharnieren. Inclusief btw, exclusief transport en montage.

ASSORTIMENT

SKYGATE-deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeuren (een deur die naar beide zijden kan openen), vaste panelen en als schuifdeurpanelen. U kunt contact met ons opnemen indien u de ontwerp-bestanden van de deuren wenst te ontvangen.

Verkoopinformatie

De stalen binnendeuren van SKYGATE zijn onder meer te koop via www.skygate.nl

artikelen

Skygate Project Lelystad - Betaalbare stalen binnendeur

Betaalbare stalen binnendeur - Skygate.nl

Skygate Project Naarden - scheidingswand

Betaalbare stalen binnendeur

Toon alle 8 artikelen
nieuws

Skygate introduceert retrochique variant op stalen binnendeur

04 Oktober 2018
collecties
Toon alle 3 collecties
contact
Energiestraat 7
1411 AS Naarden

0850270064RECENSIES
CONTACT
Energiestraat 7
1411 AS Naarden

0850270064