Partner

Shutterkoning B.V.

Shutterkoning is een jong en dynamisch bedrijf met 25 enthousiaste specialisten.

Website
algemene informatie

Over ons

Shutterkoning is een jong en dynamisch bedrijf met 25 enthousiaste specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk houten shutters en houten jaloezieën. Shutters zien we niet slechts als raambekleding of zonwering. We zien het als een belangrijk deel van uw interieur, het geeft sfeer en een gevoel van luxe. Al onze shutters zijn een verlengstuk van onze klanten en ieder project is uniek en persoonlijk.

Shutterkoning importeert de door haar verkochte shutters uit eigen fabriek. Klanten kopen dus rechtstreeks bij de importeur. Geen onnodige en kostenverhogende tussenschakels.

Onze shutters zijn van uitmuntende kwaliteit en worden gemaakt van de allermooiste materialen. Wij bieden absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons vindt u geen goedkope producten, maar wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Regelmatig zijn er acties en aanbiedingen.

Naast de verkooporganisatie, die landelijk dekkend is in zowel Nederland als België, beschikt Shutterkoning over eigen technische vakmensen. Onze monteurs beschikken over de ambachtelijke kwaliteiten en modernste hulpmiddelen om de shutters van onze klanten mooi, schoon en correct te installeren.

Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw shutters dan wordt dat snel en vakkundig opgelost, zonder tussenschakels.

 

artikelen

Louvre Deuren

Louvre deuren maken uw woning sfeervol en gezellig.

Base Line Houten Shutters

Shutters van hoge kwaliteit voor een lage prijs!

Toon alle 9 artikelen
collecties
Shutterkoning B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Van Elderenlaan 8
5581 WJ Waalre

040 7117355


RECENSIES
CONTACT
Van Elderenlaan 8
5581 WJ Waalre

040 7117355