string(1) "b"
Profielfoto van Schildersbedrijf Dennis Mol

Schildersbedrijf Dennis Mol

Dennekoplaan 31, 1974 VA IJmuiden

Over ons

Een vertrouwd adres voor al uw schilderwerkzaamheden in en rondom uw huis. U kunt ook bij ons terecht voor spuitwerk, beglazing en diverse wandafwerkingen.

Over Schildersbedrijf Dennis Mol

Het bedrijf is een vertrouwd adres voor al uw schilderwerkzaamheden in en rondom uw huis. U kunt ook bij ons terecht voor spuitwerk, beglazing en diverse wandafwerkingen. Wij schilderen graag uw bezit of het nu gaat om een monumentaal pand, bedrijfspand of een woonhuis of woonboot, zonder het juiste onderhoud verliest het al snel zijn waarde en uitstraling.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het schildersvak heb ik veel expertise op kunnen bouwen met betrekking tot schilderwerkzaamheden. Ook voor het herstellen van beschadigd hout en houtrot kunt u bij Dennis Mol terecht. Door gebruik te maken van de nieuwste schilderproducten en schildertechnieken kunnen we uw object de juiste aandacht en zorg bieden.

Uw wensen

Graag zet ik uw wensen om naar een concreet plan die we alleen zelf in de praktijk kunnen gaan uitvoeren. Zo bent u verzekerd dat uw woning de juiste aandacht krijgt. Ik streef naar het leveren van werk waar u en wij jarenlang trots op kunnen zijn en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs!

U kunt mij bellen of het contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. Ik weet wat ik doe, versta het schildersvak en regel alles tot in de puntjes. Bij grotere projecten werk ik alleen met de beste vakmensen.