Profielfoto van Woninginrichting Aanhuis Royal Shadow

Woninginrichting Aanhuis Royal Shadow

Haarweg 2c, 4212 KJ Spijk Gem Lingewaal

Over ons

Ons brede assortiment heeft het voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft bij het inrichten van uw woning.

Over ons:

Service staat bij Royal Shadow hoog in het vaandel. Onze service houdt in dat u altijd op een juiste en persoonlijke manier geholpen wordt. Wij denken graag met u mee en ons eigen professionele montage team neemt desgewenst al uw montageklussen uit handen.

De producten van Royal Shadow zijn van hoge kwaliteit en worden door vakmensen gemonteerd, zodat wij kunnen garanderen dat u er jaren lang plezier van heeft.

Zonwering met een meerwaarde. Wanneer u zonwering laat plaatsen, houdt u niet alleen de zon uit uw huis. Maar geniet u langer van uw tuin, isoleert u zowel in de zomer als winter. Daarbij zijn de rolluiken inbraakwerend.

In de zomer lekker de deuren en ramen open, zonder dat u muggen en spinnen binnen krijgt. Eenvoudig te bedienen en gemakkelijk op te bergen in de wintermaanden.

Comfortabel wonen begint met een vloer. Voor iedere gezinssituatie is er een ideale vloer beschikbaar.

Of u nu een schuifdeurkast zoek in de woonkamer of altijd al een inloopkast willen hebben om uw kleding overzichtelijk op te bergen. Wij maken alles op maat en voor ieder budget is er een kwaliteitskast beschikbaar.

Voor nog meer sfeer én meer privacy in huis. De vele producten zorgen dat er altijd een passende oplossing. Van modern tot klassiek. Ze zorgen voor een prettige omgeving.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.royalshadow.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken