Profielfoto van Reino Interieurverzorgers

Reino Interieurverzorgers

Tappersweg 14-6, 2031 EV HAARLEM

Over ons

Transparant en klantgericht werken, enkele belangrijke kernpunten van onze schoonmaakorganisatie richting onze opdrachtgevers.

Optimale advisering

Van een goed schoonmaakbedrijf verwacht u meer dan alleen de gediplomeerde schoonmaakmedewerker die het schoonmaakonderhoud uitvoert. U verwacht gedegen kwaliteit, u verwacht een gedegen ondersteuning die u ontzorgt op zowel schoonmaak als misschien wel facilitair gebied. Ongeacht de branche waarin u werkzaam bent moet u kunnen rekenen op optimale advisering en schoonmaakonderhoud waar speciaal voor uw object over nagedacht is. Reino is zich hiervan optimaal bewust. Onze korte communicatielijnen, direct contact met de klant koppelen wij aan optimale advisering. Onze adviezen koppelen wij aan een voor uw ontwikkeld schoonmaakprogramma dat garant staat voor kwaliteit, effectiviteit en waarin zowel het milieu- als menselijk aspect bovenaan staat.

Duurzaamheid

Wij staan voor slimme, efficiënte en milieuvriendelijke schoonmaak. Al onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en onze medewerkers werken met ergonomische materialen.

Haarlem E.O

Sinds 1938 zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor Haarlem en omstreken. Wij zorgen er elke dag weer voor dat iedereen kan wonen, werken en leven in een schone omgeving. Niet alleen voor schoonmaakonderhoud voor kantoren, scholen, zorginstellingen, zorg biedende instanties, winkels of cleanrooms kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van linoleum, marmoleum, natuurstenen, houten of ander type vloer. Wij staan garant voor optimale advisering en een transparante en langdurige samenwerking. Wij zijn in het bezit van het keurmerk ”Schoonmaken is een Vak!” wat ons een officiële erkenning geeft op het gebied van kwaliteit, naleving CAO, marktconforme aanbiedingen, het transparant en klantgericht werken en het borgen van veiligheid- en milieueisen. Meer weten? Schroom niet om contact op te nemen of gemakkelijk online een offerte aan te vragen voor uw type schoonmaakwerk.