Profielfoto van Reginox

Reginox

Noordermorssingel 2., 7461 JN RIJSSEN

Over ons

Reginox ontwikkelt, produceert en verkoopt spoelunits voor een groeiende nationale en internationale klantenkring.

Reginox

De productie vindt plaats in Rijssen (Overijssel). Reginox onderscheidt zich met originele en innovatieve spoelunits. Geïnspireerd door kwaliteit, vernieuwing en design staat het merk garant voor producten van een hoog niveau. Reginox bewijst dat een oogstrelende spoelunit uitstekend kan samengaan met superieure functionaliteit. Wat jouw stijl of smaak ook is: Reginox heeft altijd een perfect passende oplossing voor jou. Dat mag je ook van hen verwachten. Als Nederlands toonaangevende producent van roestvrijstalen spoelunits hebben ze een naam hoog te houden.

Reginox spoelunit

Je spoelunit wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom zorgen ze ervoor dat elke Reginox spoelunit is gemaakt van sterke, duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast is het belangrijk dat je je spoelunit eenvoudig kunt reinigen en onderhouden. En natuurlijk moet de spoelunit fantastisch in je keuken passen.

Wereldwijd actief

Reginox is wereldwijd actief (meer dan 50 landen) en heeft kantoren in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Singapore. Om de klanten wereldwijd nog beter te kunnen bedienen, werkt Reginox aan verdere expansie. Daarbij biedt het een grote variëteit in artikelen – spoelunits, wastafelunits, kranen voor zowel keukens als badkamers, werkbladen en keukenaccessoires. Bovendien kan Reginox door zijn flexibele instelling gemakkelijk inspelen op trends én nieuwe trends zetten.