Profielfoto van Presolid Home

Presolid Home

Vonderweg 6, 7468 DC ENTER

Over ons

Presolid Home is een ervaren bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de particuliere woningmarkt. Bijna 30 jaar ervaring is voor u een garantie dat wij de fijne kneepjes van het vak kennen. Meer dan duizend kopers zijn u voorgegaan en zullen u bevestigen dat Presolid Home uw vertrouwen waard is.

Bedrijfsprofiel/visie

Presolid Home is een ervaren bouwbedrijf, gespecialiseerd in de particuliere woningmarkt. Bijna 30 jaar ervaring is voor u een garantie dat zij de fijne kneepjes van het vak kennen. Meer dan duizend kopers zijn u voorgegaan en zullen u bevestigen dat Presolid Home uw vertrouwen waard is.
 
Geen wonder dat u overweegt met hen een spannende en leuke tijd tegemoet te gaan! U wilt uw eigen stek, groot of klein, klassiek of modern. Zo hebt u uw eigen gedachten over stijl en sfeer en wellicht ook over praktische invullingen. Maar misschien wilt u juist eerst alle mogelijkheden verkennen. Bijvoorbeeld met een bezoek aan de modelwoning of de showroom. In elk geval wilt u een huis dat voldoet aan uw wensen.
 
Presolid Home weet als geen ander hoe belangrijk wonen voor u is. Daarom bieden zij u alle denkbare en creatieve mogelijkheden die technisch gezien verantwoord zijn. Zij zullen u gedurende het gehele bouwproces begeleiden. Samen met u werkt Presolid Home aan het huis van uw dromen. U kunt vertrouwen op hun vakmanschap!

Presolid Home, het antwoord op uw wensen

U weet wat u zoekt, of u verkent de mogelijkheden. Een ding is zeker, de weg naar de woning van uw dromen is er een met veel obstakels. Presolid Home kent de weg en leidt u graag comfortabel door het traject van oriëntatie en ontwerp tot in gebruikname van uw nieuwe woning.

Presolid Home, uw bouwer uit Twente
Presolid Home is een bouwbedrijf dat stoelt op een jarenlange ervaring in de particuliere woningmarkt. Wij bouwen volgens het houtskeletmethode. “Is dat niet gehorig?” is een veel gehoorde vraag. Niets is minder waar! Door de jaren heen is de constructie en het gebruik van materialen sterk veranderd wat geresulteerd heeft in een bouwmethode die eigenlijk alleen maar voordelen oplevert. U betaalt bijvoorbeeld pas als uw woning opgeleverd is, het is milieuvriendelijk en houtskeletbouw heeft een zeer hoge isolatiewaarde.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.presolidhome.nl