Partner

Plameco vakbedrijf Martens & de Boer

PLAMECO spanplafonds Heemskerk Wormerveer, Beverwijk en omgeving Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Website
algemene informatie

Het plafond van Plameco is een spanplafond dat berust op een uniek en simpel principe, waardoor u in slechts één dag al een nieuw en blijvend strak plafond in huis heeft. Het Plameco plafond is geheel naar wens en stijl aanpasbaar, vochtbestendig, schimmelbestendig, bacteriewerend en brandveilig. Hierdoor is een plafond van Plameco het ideale plafond voor in elke ruimte. Of u nu een nieuw badkamerplafond, keukenplafond, slaapkamerplafond, woonkamerplafond, zolderplafond, kantoorplafond of plafond in een andere ruimte wilt, wij verzekeren u van een mooie, kwalitatieve en duurzame oplossing binnen één dag. Uw Plameco plafond wordt uiterst efficiënt door vakmensen geplaatst; ' s morgens beginnen, 's avonds een prachtig nieuw plafond, zonder overlast van rommel of het verplaatsen van grote meubels.

Met het ruime assortiment aan stijlen, kleuren, designs en sierlijsten in combinatie met de vele soorten plafondverlichting, garanderen wij plafonds waar u van opkijkt. Kijk voor meer informatie en inspiratie bij onze plafond ideeën en voor alle voordelen van een Plameco plafond bij productinformatie. Indien u interesse heeft of meer informatie wilt, vraag dan de gratis brochure aan, vul het contactformulier in of laat u eenvoudig terugbellen.

huiskamer keuken

 

artikelen

5 tips om een ruimte met hoog plafond te verlichten

Een hoog plafond geeft stijl en karakter aan een huis. Toch kan verkeerd geplaatse verlichting roet ...

collecties
Plameco vakbedrijf Martens & de Boer heeft nog geen collecties geplaatst
contact
De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk

0251-745080RECENSIES
CONTACT
De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk

0251-745080