string(1) "b"
Profielfoto van Pepping Bouw

Pepping Bouw

Oosterzijweg 128, 1851 PS Heiloo

Over ons

We werken met een uniek concept dat een brede doelgroep aan kan spreken door de diversiteit aan keuzes die gemaakt kunnen worden in prijs en kwaliteit. Pepping werkt met een natuurlijke grondstof, namelijk o.a. Eiken en Lariks Douglas hout. Het hout dat word ingekocht heeft het FCS keurmerk. Lariks Douglas is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Nederland en Europa. Dit heeft een warme uitstraling, mooie kleur en de juiste structuur. Lariks Douglas hout is voor heel veel toepassingen geschikt en het valt in duurzaamheidsklasse 2-3. Hardhout eiken valt in 1-2.

Verder gebruikt Pepping betonnen funderingssystemen, geen pvc maar zink en koper, en duurzame EPDM dakbedekkingen. De bevestigings- en montagemiddelen zijn van roestvrij staal (RVS). Tegen vergrijzing van het hout kunnen wij het hout behandelen met een impregneer. Deze impregneer heeft een uv filter voor kleurbehoud en een verduurzamer. Wij hebben impregneer op volledig natuurlijke basis in ons assortiment.

Bij Pepping heb je de keuze uit zelfbouw (houthandel), Prefab (bouwpakket) standaard, Prefab (bouwpakket) maatwerk en compleet geleverd en gemonteerde unieke allround projecten en buitenleven aspecten. Projecten worden volgens uw wensen opgeleverd en dat maakt elk project uniek. Ons concept bestaat uit 4 modules:

1: Levering door materiaal uit eigen houthandel.
2: Modulaire standaard (bouwpakket) modellen (brochure)
3: Uniek Modulaire maatwerk (Bouwpakket) modellen (brochure natuurlijk bouwen)
4: Uniek Ontwerp & Allround project geleverd en gemonteerd

Wij kunnen uw bijgebouw of veranda in prachtige staat behouden door een onderhoudscontract. Restproducten voeren wij af en worden gerecycled, hout wordt gebruikt om onze werkplaats te verwarmen in de winter. Vraag nu de brochure aan via contact, en word wijzer in het unieke concept van prijs en kwaliteit.