string(1) "b"
Profielfoto van O.M.E.. Vloeren & Interieur b.v.

O.M.E.. Vloeren & Interieur b.v.

Zwolseweg 17, 7412 AA DEVENTER

Over ons

Functioneel, eigentijds, representatief en duurzaam. Een goede vloer zorgt voor jarenlang plezier daarom is O.M.E. de basis van elk interieur.

O.M.E. vloeren & interieur

O.M.E. ... de basis van elk interieur
Functioneel, representatief en van een gedegen kwaliteit, dat zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een vloerbedekking. Een goede vloer zorgt voor jarenlang plezier. Wanneer kwaliteit en goede smaak bij de inrichting van een interieur van belang zijn, is O.M.E. een verantwoorde keus.

Al bijna meer dan 60 jaar lopen misschien wel miljoenen mensen over onze vloeren. In verpleeg- en ziekenhuizen, kantoren, kazernes, scholen, winkels en nog veel meer locaties tot aan de particuliere woning toe. Voetstappen die stevig gezet kunnen worden door onze onvoorwaardelijke keuze voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en verantwoord design.
Ook aan het leggen van een goede ondervloer besteden wij veel aandacht.

Elke relatie is belangrijk. Grote projecten, kleine projecten, met veel elan en professionaliteit voeren wij ze voor u uit. Elke werknemer in ons bedrijf is op de hoogte van uw order. Dat leidt tot een nauwe betrokkenheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.