Profielfoto van Niko Deurkrukspecialist

Niko Deurkrukspecialist

Stobbeweg 28, 2461 EX TER AAR

Over ons

NIKO deurkrukspecialist levert hang en sluitwerk en natuurlijk binnen en buitendeuren. Naast het deurbeslag hebben we ook veiligheidssloten, profielcilinders, alles volgens Politie keurmerk veilig wonen, (antiek) meubel beslag, postkasten en kapstokken en vuurschalen.

NIKO deurkrukspecialist

- Het grootste assortiment deurkrukken
- Veiligheidsbelag volgens Politie keurmerk veilig wonen skg**
- Driepuntssloten skg**
- Profielcilinders skg**
- Scharnieren skg**
- Binnen- en buitendeuren
- Nieuw in het assortiment zijn vuurschalen van Alfra

Hang- en sluitwerk en deuren

Wie bij NIKO deurkrukspecialist binnen loopt ziet een grote verscheidenheid aan deuren en deurkrukken. Een assortiment van ruim 600 deurkrukken met bijpassende rozetten, schilden en scharnieren. Daarnaast kun je terecht voor veiligheids hang- en sluitwerk met het ‘Veilig Wonen’ politiekeurmerk. Naast het luxe hang- en sluitwerk levert NIKO ook 3-punts sloten voor houten en kunststof deuren.

De showroom staat vol met binnen- en buitendeuren. Van de merken Austria, Weekamp, Java, Albo en Bruynzeel zijn alle wenselijke deuren leverbaar. Of het nu gaat om een standaard deur of maatwerk. Een voordeur kan digitaal ingemeten worden en in de fabriek op maat worden gemaakt met alle soorten infrezingen. Zoals scharnierkrozingen-infrezing driepuntsslot - infrezing tochtautomaat - infrezing briefplaat - plaatsing glas. Daarna kan hij ook nog afgelakt worden in de fabriek.

Nieuw in het assortiment zijn afgelakte- en beglaasde opdekdeuren. Tevens kunt u bij NIKO terecht voor kozijnen. In de meeste nieuwbouwhuizen zijn stalen binnendeurkozijnen gemonteerd deze kunnen simpel worden vervangen door het Ecosy Kozijn. Dit is een houten kozijn met de maatvoering van een stalen kozijn. Dan wordt de opdekdeur vervangen door een stompe deur waarbij de maat van de deur gelijk blijft en je huis door de houten kozijnen een warmere uitstraling krijgt.

In de showroom van NIKO. deurkrukspecialist staan ook verscheidene brievenbussen. Via internet worden steeds meer pakketjes besteld die meestal niet in een gewone brievenbus passen. Daarom verkoopt NIKO brievenbussen voor pakketjes.

Ook voor meubelbeslag ben je aan het juiste adres bij NIKO. Met meer dan 1700 knopjes en greepjes zijn deze ruim aanwezig. Vuurschalen en kapstokken maken het assortiment compleet.

Openingstijden

- Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
- Zaterdag op afspraak

Voordeuren

Voordeuren van Austria zijn in standaard deurmaten zijn snel leverbaar. Het infrezen van een driepuntsslot of briefsleuf of tochtautomaat geeft een paar dagen levertijd. Maatwerk in voordeuren is ook mogelijk. Nieuw is het digitaal inmeten van de voordeur zodat deze pasklaar gemaakt wordt in de fabriek. Als de deur pasklaar is kan deze ook afgelakt geleverd en gemonteerd worden.
Naast Austria leveren ook deuren van Java , Weekamp an Albo. Ook leveren we binnendeuren stomp of opdek (ook afgelakt), terrasdeur, balkondeuren, achterdeuren en boarddeuren.

Veiligheidsbeslag

We hebben een zeer groot assortiment veiligheids beslag. Deze worden volgens de nieuwste veiligheids eisen geleverd.
Bij cilindertrekken wordt een stalen zelf borende schroef in de cilinder gedraaid en met een klauwhamer of koevoet uit de deur getrokken, in 30 seconden en de inbreker is binnen. Veiligheids schilden met uittrekbeveiliging voorkomt dit. Bij bestaande schilden kan ook de cilinder vervangen worden die hier tegen bestand is. Naast veiligheids beslag voor voor- en achterdeuren leveren wij ook veiligheids sloten, driepuntssloten en alles op het gebied van raambeveiligingen.

Deurkrukken

Zoekt u voor uw huis nieuwe deurkrukken dan bent u ook op het juiste adres. Door de zeer ruime keuze is er voor een ieder wel iets te vinden. Van retro tot strak modern alle stijlen zijn aanwezig. In rvs kan u zelf een set deurkrukken samenstellen, door dit unieke systeem kan er wel 2000 verschillende combinaties gemaakt worden. Deurkrukken met een PVD coating krijgt u levenslange garantie dat ze mooi blijven. Nieuw is een deurkruk zonder vastzet boutjes. De rozetten worden op de deur bevestigt en de deurkrukken schuif u op de stift en klaar. Ook met levenslange garantie.