string(1) "b"
Profielfoto van Nieuwe Muren

Nieuwe Muren

Herenweg 48, 1244 PW Ankeveen

Over ons

Nieuwe Muren is specialist in leem. Nieuwe Muren adviseert en participeert in duurzame bouwprojecten.

over nieuwe muren

Nieuwe Muren is specialist in leem. Nieuwe Muren adviseert en participeert in duurzame bouwprojecten. Nieuwe Muren levert producten van leem zoals stenen, stuc, sierpleister en verf.

Nieuwe Muren adviseert over toepassing van leemproducten in bestaande bouw en nieuwbouw.

Enkele projecten zijn de Floriade 2002 waar Nieuwe Muren hoofdaannemer was voor de strobouw en lemen afwerking van de Rabobank Conference Hall. Daarnaast is Nieuwe Muren in samenwerking met Oskam producent van leemstenen voor de nieuwe dierentuin in Emmen. Nieuwe Muren adviseert de Hogeschool Rotterdam in de uitvoering van leemwerk voor het project CHIBB op de Heijplaat te Rotterdam.

Nieuwe Muren levert zuivere leemproducten. Leemstuc van eigen bodem gewonnen in Emmen en natuurlijk gedroogd door zon en wind. Nieuwe kleuren leemfinish zonder kleurpigmenten of verhardingsmiddelen als cellulose of mica. Vanaf nu kan Nieuwe Muren ook een leemverf aanbieden met een topkwaliteit. Echte zuivere producten zonder flauwekul.

Nieuwe Muren blijft voeling houden met de werkvloer en verricht zelf het nodige werk. Groot of klein. Voor aannemer en particulier.

Nieuwe Muren is te bereiken via telefoon: 06 – 3389 3720