string(1) "b"
Profielfoto van Nederlands Krediet Collectief B.V.

Nederlands Krediet Collectief B.V.

Anna van Saksenlaan 10, 2593 HT Den Haag

Over ons

Het Nederlands Krediet Collectief is de specialist in woon en verbouwing financieringen. Kosteloos en vrijblijvend een offerte tegen de beste voorwaarden.

Realiseer je verbouwplannen met Nederlands Krediet Collectief en wonen.nl

Nederlands Krediet Collectief en Wonen.nl

Opzoek naar inspiratie en advies op het gebied van wonen? De kans is dan groot dat je bij Wonen.nl uitkomt. Met de leukste woontips en mooiste woonaccessoires kan je je woning opfleuren. Soms zijn een paar kleine aanpassingen, zoals een likje verf of een nieuw meubilair voldoende om je huis een andere sfeer te geven. Maar ben je van plan om het groter aan te pakken en denk je aan een nieuwe badkamer, keuken of een uitbouw? Het kan zijn dat je liever niet al je spaargeld wilt aanbreken om je droom te realiseren. In dit geval helpt het Nederlands Krediet Collectief je met verantwoord geld lenen. Met de laagste rente en de beste voorwaarden krijgt u altijd het beste voorstel.

Nederlands Krediet Collectief en Wonen.nl zijn partners in business. Ben je enthousiast geraakt door de laatste trends op woongebied en wil je jou woonwens realiseren? Het Nederlands Krediet Collectief maakt verantwoord en voordelig lenen mogelijk! Daarnaast geven wij je tips om in bepaalde situaties een fiscaal voordeel te realiseren.