Profielfoto van MBS Kelderbouw

MBS Kelderbouw

De Limiet 28, 4131 NR Vianen

Over ons

Vergroot uw woonplezier en woonruimte met een kelder van MBS Kelderbouw. Wij zijn specialist in het produceren en leveren van betonkelders op maat.

MBS Kelderbouw

Vergroot uw woonplezier met een woonhuiskelder
Met een woonhuiskelder van MBS Kelderbouw vergroot u niet alleen uw woonruimte maar bovenal uw woonplezier. Wij bouwen parkeerkelders, wijnkelders, kelders met een ingestort zwembad etc. voor nieuwbouwwoningen en als uitbreiding van bestaande woningen. Hierbij verzorgen wij het gehele bouwtraject: van het ontwerp en de benodigde vooronderzoeken tot aan de gegarandeerde waterdichte plaatsing op de bouwlocatie. 

MBS afzinkkelder®
De specialiteit van MBS Kelderbouw is de geïsoleerde MBS afzinkkelder® waarmee voordelig schadevrij bouwen zonder bouwkuip op de erfgrens mogelijk is. De afzinkkelder wordt door MBS Kelderbouw op het maaiveld opgesteld en daarna van binnenuit ontgraven en trillingvrij afgezonken. Als de kelder op diepte is afgezonken, storten wij de keldervloer tussen de kelderwanden.

Voordelige prefab kelderbak
Indien u een kelder wenst zonder constructieve waarde en de bouwlocatie het toelaat, kunt u ook kiezen voor een voordelige waterdichte prefab kelderbak. Omdat de kelder over de weg vervoerd wordt, zijn de maximaal mogelijke afmetingen 6 meter breed x 15 meter lang, mits de aanvoerroute het toelaat.

Moeilijk bereikbare bouwlocatie
Op moeilijk bereikbare locaties is het ook mogelijk om voor een traditioneel in het werk gestorte kelder te kiezen.

Meer informatie
Bent u op zoek naar een kelder? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 085 7924585 / info@kelderbouw.nl of kijk op onze website voor meer informatie!