Profielfoto van Mulder Kunststofkozijnen

Mulder Kunststofkozijnen

Graafstroomstraat 32, 3044 AR ROTTERDAM

Over ons

Mulder Kozijnen fabriceerd al kunststofkozijnen sinds 1986 hierdoor hebben wij veel ervaring in het fabriceren en monteren van kunststofkozijnen. Sinsdien zijn wij uitgegroeid tot een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmansschap

Profiel

Mulder Kozijnen fabriceerd al kunststofkozijnen sinds 1986 hierdoor hebben wij veel ervaring in het fabriceren en monteren van kunststofkozijnen. Sinsdien zijn wij uitgegroeid tot een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmansschap. Mulder Kozijnen heeft de productie volledig in eigen hand. De kunststofprofielen van het merk schuco worden uit Duitsland geleverd. Eenmaal in de fabriek bij Mulder wordt hier uw kozijn op maat gemaakt. Dit hele proces gebeurd onder streng toezicht van het SKG keurmerk, VKG keurmerk en de firma Mulder zelf, zo bent u altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit.  
  • Kozijnen
  • Voordeuren
  • Dakkapellen
  • Verbouwingen
  • Gevelbekledingen

MULDER LANGER GEOPEND OP ZATERDAG!

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.mulderkozijnen.nl 

Aangesloten bij