Partner

Morgana Franchise B.V.

Morgana biedt slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Dit zijn unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Naast de producten zit persoonlijk ook in de manier waarop Morgana hun klanten benadert. Hun adviseurs nemen rustig de tijd voor jou en inventariseren grondig jouw 'slaapgedrag' en voorkeuren om jou te helpen de passende slaapoplossing te vinden. Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om jou een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de slaaptest: binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar gezond slapen voelt.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Collectie

Door de hele collectie heen gebruiken ze een heldere en transparante prijsopbouw. Dit betekent duidelijke productvoordelen voor iedere euro die jou aan gezond slapen wil uitgeven.

Alle medewerkers van Morgana zijn grondig getraind in de Morgana academy. Klantvriendelijkheid, service en kennis staat in deze opleiding centraal. De slaapadviseurs zijn toegewijd aan jouw wens om een gezonde nachtrust te realiseren. Uiteraard uit zich dit ook in de gratis bezorging en montage door vakkundige monteurs.

In de winkels vindt je voorbeeldslaapkamers 1:1 nagebouwd in diverse huisstijlen. Hiermee streven ze erna je te inspireren tot het creeren van je eigen droomslaapkamer. Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen, het dromerige van Casablanca of de landelijke sferen van Brighton. Laat je in onze winkels inspireren door compleet ingerichte stijlkamers.

Kernwaarden

- Persoonlijk
- Innovatief
- Eerlijk
- Toegewijd
- Inspirerend
- Effectief

artikelen

Bed: Avanti

De Avanti van Morgana is een chique, moderne slaapkamer in mat wit gecombineerd met accenten in z...

Morgana slaaptest

De meeste mensen slapen een derde van hun leven. Stel je eens voor dat in die tijd je lichaam &ea...

Toon alle 2 artikelen
collecties
Morgana Franchise B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Leyenseweg 113 a1
3721 BC BILTHOVEN

0618637698


RECENSIES
CONTACT
Leyenseweg 113 a1
3721 BC BILTHOVEN

0618637698