Morgana Franchise B.V.

Partner

Morgana biedt slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Dit zijn unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Naast de producten zit persoonlijk ook in de manier waarop Morgana hun klanten benadert. Hun adviseurs nemen rustig de tijd voor jou en inventariseren grondig jouw 'slaapgedrag' en voorkeuren om jou te helpen de passende slaapoplossing te vinden. Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om jou een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de slaaptest: binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar gezond slapen voelt.

Collectie

Door de hele collectie heen gebruiken ze een heldere en transparante prijsopbouw. Dit betekent duidelijke productvoordelen voor iedere euro die jou aan gezond slapen wil uitgeven.

Alle medewerkers van Morgana zijn grondig getraind in de Morgana academy. Klantvriendelijkheid, service en kennis staat in deze opleiding centraal. De slaapadviseurs zijn toegewijd aan jouw wens om een gezonde nachtrust te realiseren. Uiteraard uit zich dit ook in de gratis bezorging en montage door vakkundige monteurs.

In de winkels vindt je voorbeeldslaapkamers 1:1 nagebouwd in diverse huisstijlen. Hiermee streven ze erna je te inspireren tot het creeren van je eigen droomslaapkamer. Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen, het dromerige van Casablanca of de landelijke sferen van Brighton. Laat je in onze winkels inspireren door compleet ingerichte stijlkamers.

Kernwaarden

- Persoonlijk
- Innovatief
- Eerlijk
- Toegewijd
- Inspirerend
- Effectief

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Leyenseweg 113 a1
3721 BC BILTHOVEN
0618637698
mvanravenhorst@morgana.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Leyenseweg 113 a1
3721 BC BILTHOVEN
0618637698
mvanravenhorst@morgana.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken