string(1) "b"
Profielfoto van Mega Parket Store

Mega Parket Store

Rucphensebaan 42, 4706 PJ ROOSENDAAL

Over ons

Mega Parket Store is uitgeroepen tot beste parketzaak van Nederland. Mega Parket Store weet goed te scoren

Over Mega Parket Store

Beste parketzaak van Nederland

Mega Parket Store is uitgeroepen tot beste parketzaak van Nederland. Mega Parket Store weet goed te scoren op criteria zoals deskundig advies, goede service, klantvriendelijkheid en fungeert als inspiratiebron voor anderen.

Waarom geen online verkoop

De juiste vloer maakt de ruimte mooi en gezellig en dat is belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat u de nodige advies krijgt en vooral stil staat bij de juiste aankoop in een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.
Onze grote monsterborden zorgen ervoor dat u de juiste aankoop kan doen om er jarenlang plezier van te hebben. Een foto geeft onder andere een ander (verkeerd) beeld door de schaduw en licht inval.
We doen niet aan online verkoop, beantwoorden af en toe een email of ons contactformulier maar adviseren en verkopen niets langs deze weg.

Vertrouwen

Mega Parket Store werkt zo transparant mogelijk zodat onze eervolle positie wordt gehandhaafd. De basis in het doen, denken en zaken doen met leveranciers of klanten is duidelijkheid vooraf, waardoor men tot in lengte van dagen wat aan elkaar heeft.

Kwaliteit

Met meer dan 25 jaar ervaring is de expertise van Mega Parket Store wel uitzonderlijk hoog te noemen wat ten voordele komt van de klant. De passie voor vloeren zorgt ervoor dat het aan geen enkele specialistische kennis ontbreekt. In combinatie met hoogwaardige producten en een eigen team van technische vakmensen en parketspecialisten bieden we een totaalpakket waarmee we tegemoet kunnen komen aan de hoogste eisen.

Prijs formule

Groot inkopen van uitsluitend gerenommeerde fabrikanten en efficiënte bedrijfsvoering zorgen samen met de concentratie van een afhaal magazijn, een werkplaats waar voorbereidende (ambachtelijke) werkzaamheden plaatsvinden voor onze Laminaat, Houten vloeren en pvc klikvloeren en de grootste Showrooms van Nederland ervoor dat we deze vloeren tegen aantrekkelijke prijzen kunnen bieden.

Team van vakmensen

Mega Parket Store bestaat uit een team van vakmensen met passie voor hun vak waarbij service en klantvriendelijkheid voorop staan.
Voor elke specialistische taak hebben we experts in huis.

Contact

Klantenservice
Zuid-Holland 078 – 635 20 17

Brabant & Zeeland 0165 – 327 230

Noord-Holland 020 – 36 26 581

Utrecht 030 – 63 38 471

Belgie 03 – 494 17 03

Bel ons tijdens onderstaande tijden:
Di. t/m Vr. 10.00 – 17.00 uur
Za. 10.00 – 13.00 uur

In geval van Bijzonderheden

06-225 225 16 of 06 267 08 000

Of neem contact op via onze mail of contactformulier:

mail ons info@megaparketstores.nl

antwerpen@megaparketstore.be