string(1) "b"
Profielfoto van Maro Zwembaden bv

Maro Zwembaden bv

Wigstraat 28, 8223 EG Lelystad

Over ons

De specialist in zwembaden en spas, gevestigd in Lelystad.

Maro zwembaden en Spa's

Endless Pools
MaroZwembaden en Spa’s is sinds 2016 importeur en geregistreerd dealer voor Nederland van de Endless Pools. Echt zwemmen, schoolslag of borst/rugcrawl, wanneer u wilt, passend in uw agenda, op uw tempo. Niet meer naar het regionale zwembad, hopend op een beetje ruimte in de baan. Gewoon bij u thuis, uw eigen compacte zwembad, waar u tegen een brede en diepe stroming in kunt zwemmen. De stroming is gehele traploos instelbaar op uw snelheid, slag of vermogen. 

Wilt u graag fit worden of fit blijven ? De Endless pools kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, nemen meestal maar ± 11 m² ruimte in, en kunnen – mits goed gebouwd – het gehele jaar gebruikt worden. Een overkapping voor een buiten Endless Pool behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten van de mogelijkheden van een Endless Pool bij u thuis ? Neem dan nu contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Hotspring Spa
MaroZwembaden en Spa’s is de oudste en meest ervaren HotSpring Spa dealer van Nederland. Actief in verkoop, levering, inruil en reparatie van Hotspring Spa baden sinds 1999. 

Zodiac zwembaden
Zodiac zwembaden zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Het fun gehalte is superhoog! Je kunt op de rand liggen en er vanaf springen. 

Showroom en bezoekadres:

MaroZwembaden en Spa’s
Wigstraat 28
8223 EG Lelystad
Telefoon: 085-0221012

Openingstijden:
Maandag – Dinsdag – Woensdag – Donderdag – Vrijdag open van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag open van 10:00 tot 16:00 uur.

Tot snel!