string(1) "b"
Profielfoto van M. Willemsen Nostalgische Houtbouw

M. Willemsen Nostalgische Houtbouw

Tielseweg 85c, 4043 JR OPHEUSDEN

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in nostalgische eiken houten gebinten, houten schuren, houten poorten, ambachtelijke landhekken, houten veranda’s en hooibergen. Zomaar een greep uit de werkstukken die we maken. Geen standaardpakketten, maar nostalgisch maatwerk

Over ons

Houten schuren, houten poorten, ambachtelijke landhekken, houten veranda’s en hooibergen. Zomaar een greep uit de werkstukken die we maken. Geen standaardpakketten, maar nostalgisch maatwerk met vakkundige pen-gat-constructies. Ons hout is net even dikker en van betere kwaliteit. Samen met robuust hang-en sluitwerk en een perfecte afwerking voegt ons maatwerk echt iets toe aan uw pand of perceel.

We realiseren 'uw' unieke bouwwerk geheel aan de hand van uw wensen! Dat hout kopen we namelijk zelf in. En wij willen alleen werken met het mooi en goed hout. Dat is een keuze. Tropisch hardhout, Douglashout en Eikenhout. Balken, gebinten en tuinhout. Alle afmetingen en houtsoorten zijn voorradig. Een uitkomst voor hovenier, bouwbedrijf of doe-het-zelver. Particulier en ondernemer bieden we extra comfort met onze verhuurservice (link is external). Wij weten uit ervaring dat het mooier wordt wanneer de beste materialen gebruikt worden.

contact

Interesse?
Neem contact met ons op!

T 0488 44 12 28
F 0488 44 13 14
E info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag:
7.00 uur - 13.00 uur

of neem een kijkje in onze webshop