Partner

Luxius buitenkeukens

Zet je gasten en jezelf een heerlijke maaltijd voor,

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel Luxius

gemaakt op een buitenkeuken van Luxius. Exclusief genieten! Een lekker zonnetje, aangename temperatuur en goed gezelschap. Drie ingrediënten voor een gezellige avond genieten in de tuin. En die avond wordt nog beter met een maaltijd bereid op een tuinkeuken van topkwaliteit. Een buitenkeuken van Luxius: het vierde ingrediënt in het recept voor een perfecte avond.De Luxius buitenkeuken is gemaakt van hoogwaardige materialen als massief eikenhout, kwaliteits RVS en mooi natuursteen.Het geheel is voorzien van een topkwaliteit fornuis van het merk Grandhall.Je kunt deze buitenkeuken aanvullen met meerdere handige elementen om zo een volwaardige buitenkeuken opstelling te realiseren.

Er zijn veel verschillende barbecues en outdoor kitchens te koop. Prima producten voor een goede maaltijd. Maar Luxius voegt aan goede fornuizen nog iets unieks toe: exclusief ontwerp en extra meubels voor een echte buitenkeuken. In opdracht van Luxius buitenkeukens heeft architect De Bats twee unieke tuinkeukens ontworpen, met als uitgangspunt de beste fornuizen, voorzien van alle mogelijkheden om op hoog niveau te kunnen koken, grillen, roosteren, wokken of barbecueën. Daarnaast zijn er keukenkasten en een meubel met spoelbak ontworpen, uiteraard in dezelfde stijl.

Het geheel vormt een praktische kookplek, voorzien van luxe en alle gemakken, uitgevoerd volgens modern design. Deze unieke combinatie vindt u alleen bij Luxius, van fornuis tot keukenkastje.
 

artikelen

Luxe buitenkeuken

Buiten eten is een speciale ervaring:

collecties
Luxius buitenkeukens heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Spaarneweg 75c
2142 EP Cruquius

0235298375


RECENSIES
CONTACT
Spaarneweg 75c
2142 EP Cruquius

0235298375