Profielfoto van Lumenoo LED Design

Lumenoo LED Design

Schootense Dreef 11, 5708 HZ Helmond

Over ons

Lumenoo LED Design uit Helmond is een maatschappelijk verantwoord ondernemend bedrijf dat gespecialiseerd is in LED Design verlichting op alle fronten, voor binnen en buiten.

Lumenoo LED Design uit Helmond is een maatschappelijk verantwoord ondernemend bedrijf dat gespecialiseerd is in LED Design verlichting op alle fronten, voor binnen en buiten. Van simpelweg leuke tafellampjes tot mooie, lichtgevende eyecatchers en van verlichte meubels tot smart led, Lumenoo heeft een breed assortiment aan LED Design. Ons doel is om u zoveel mogelijk te laten besparen op de energiekosten, dit in combinatie met een mooi lichtplan. Om ons doel na te streven hebben wij gediplomeerd personeel met ervaring in LED verlichting & Design. Wij denken graag met u mee!

Naast de webshop heeft Lumenoo ook nog een showroom in Helmond, waar u de producten kunt bekijken.

Artikelen

meest recent

Led tuinverlichting PLAYBULB GARDEN SING

De Playbulb Garden is LED-sfeerverlichting voor in de tuin, welke werkt op zonne-energie en te besturen is via de gratis app, Playbulb X. De app werkt via Bluetooth en met behulp van deze app kan Playbulb Garden aan- en uitgezet worden, gedimd worden, van kleur worden veranderd en verschillende lichteffecten worden toegepast. De Playbulb Garden heeft een ingebouwde schemerschakelaar. De lamp zal ook automatisch aan gaan, wanneer het donker wordt en gaat weer uit wanneer het licht wordt. Ook kunnen er verschillende Playbulb Garden lampen aan elkaar gekoppeld worden door ze in de app te groeperen.Zodra de Playbulb Garden volledig is opgeladen, kan deze tot wel 20 uur blijven branden.De Playbulb Garden wordt geleverd met snelstartgids en 2x statief voor het stevig plaatsen van de lamp in grond of gras.Zie videohttps://youtu.be/wBZAIqapbHw

Lumenoo LED Design
Bekijk alle 6 artikelen