FutureHomeConcepts

Partner

LOFTHOME ontwerpt en bouwt energie- en onderhoudsvriendelijke industriële woningen, op basis van eenvoud en grote duurzaamheid.

ALGEMENE INFORMATIE

LOFTHOME

LOFTHOME is een energiezuinige woning van staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm – met een minimalistische industriële uitstraling. Minder is meer. Het woonconcept gaat uit van eenvoud en multifunctionaliteit. Het biedt een optimaal wooncomfort en een ruimtelijk groots en transparant leefklimaat dat voor 100% flexibel indeelbaar is. Draagmuren ontbreken, dus binnenwanden kunnen naderhand verplaatst of weggehaald worden. LOFTHOME is daarom levensloopbestendig en past zich aan elke levensstijl of -fase aan.

Innovatieve bouwmaterialen en efficiënt bouwproces
LOFTHOME komt in elke maatvoering – onder architectuur en in samenwerking met BKKV architecten – tot stand: met zadeldak, platdak, als kubus of bungalow. Het woonconcept gaat uit van een staalskelet in combinatie met innovatieve bouwmaterialen: hooggeïsoleerde sandwichpanelen (Rc 6,39), drievoudig glas en robuuste aluminium kozijnen en deuren. Voor gevel- en dakbedekking bestaat een grote vrijheid in keuze: sinusprofielen, hout, leisteen of cortenstaal. Alle bouwmaterialen worden in de fabrieken van Hardeman Systeembouw in Veenendaal, de bouwer van LOFTHOME, op maat voorgefabriceerd en naar de bouwlocatie getransporteerd. Door het efficiëntie bouwproces is een LOFTHOME binnen een maand wind- en waterdicht, standaard met EPC 0,4.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Postbus 50103
1305 AC ALMERE
0365451050
info@futurehomeconcepts.com
www.lofthome.nl
MEER INFORMATIE?
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Postbus 50103
1305 AC ALMERE
0365451050
info@futurehomeconcepts.com
www.lofthome.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum