Profielfoto van Livium

Livium

Oosterveldsingel 53, 7558 PJ Hengelo

Over ons

Heerlijk buiten leven met de louvredaken, louvrepanelen en shutterpanelen van Livium.

Met de louvresystemen van Livium brengt u buiten naar binnen en geniet u in de lente, zomer en herft van het buitenleven. Ruimte wordt niet langer beperkt door muren en wanden. Met de louvresystemen van Livium creeërt u extra leefruimte waarvan u telkens de sfeer kunt aanpassen en u perfect kunt inspelen op de weersomstandigheden rondom uw woning. 

Elk Livium louvredak is exact op maat gemaakt. Desgewenst ontwerpen onze designers de tekening, uiteraard compleet aangepast aan de stijl van het object. We produceren elk louvredak zelf en onze montageteams zagen het op locatie op maat, zodat het altijd tot op de millimeter nauwkeurig past, de enige garantie voor topkwaliteit!

In de afgelopen jaren is het assortiment van Livium uitgebreid met louvrepanelen en shutters. De louvrepanelen van Livium zijn het toppunt van functioneel design en veelzijdigheid. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast waardoor mogelijkheden onbeperkt worden. De horizontale panelen zijn 180 graden draaibaar en zorgen voor optimale privacy. Op zonnige dagen zijn ze perfect als zonwering terwijl het daglicht nog steeds door uw woning naar binnen kan waardoor er een magnifiek gefilterde lichtinval ontstaat. 

De buitenshutters van Livium zijn schuif, klap en vouwbaar en bieden optimaal bedieningsgemak. het design van de shutters laat zich fraai integreren in elke architectuur. 

Livium louvresystemen
- Altijd maatwerk
- Hoge kwaliteit materialen
- Eigen productie
- Eigen montage teams

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.livium.nl.