Profielfoto van Le Gîte

Le Gîte

Boompjeswal 5, 7201 CK Zutphen

Over ons

Het inrichten van een woonboerderij of herenhuis is altijd een uitdaging. Dan is het fijn dat iemand uw wensen begrijpt en u ondersteunt met een goed interieuradvies en frisse ideeën.

Vlaamse Charme
Jaren geleden kwam ik vanuit Gent in de Achterhoek wonen. De klassieke, landelijke stijl fascineert mij zeer. Het is mijn grootste inspiratiebron. Deze stijl combineer ik met mijn expertise als binnenhuisadviseur en een eigentijdse Vlaamse passie voor het vak. Kleine details, exclusieve en fraai bedrukte stoffen van uitstekende kwaliteit, tinten die rust en eenheid uitstralen. Materialen, meubelen en kleuren die een plezierige woonsfeer typeren.

Aanpak
Kenmerkend voor mijn aanpak is het respect voor uw specifieke woonwensen. Dat begint bij de bouwtekening en eindigt bij de inrichting. Daarin is mijn werkwijze uniek en streef ik naar perfectie: ik ben pas tevreden als u dat bent. Uiteraard in lijn met wat technisch mogelijk is, met heldere afspraken en transparantie in de kosten.

Proef de Woonsfeer!
Onze woonboerderij in Steenderen staat model voor mijn werk. Maak een afspraak en kom langs om de woonsfeer te proeven bij Le Gîte! Ik inspireer u graag vrijblijvend met ideeën.

 Ria den Hertog-Hillaert

Le Gîte - Binnenhuisontwerp en adviesbureau