Profielfoto van Laminaat en Parket Haarlem

Laminaat en Parket Haarlem

Burgwal 26A, 2011 BD Haarlem
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope laminaat vloer maar wel een van A-kwaliteit zit u bij LaminaatenParket.nl goed. Wij bieden u de laagste prijs garantie en een levering binnen 24 uur.

Over ons:

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope laminaat vloer maar wel een van A-kwaliteit zit u bij LaminaatenParket.nl goed. Wij bieden u de laagste prijs garantie en een levering binnen 24 uur. Mocht u een Laminaat vloer zoeken dan bent u bij ons van harte welkom.

De vestiging in Haarlem beschikt over enkel een showroom. Dit houdt in dat de vloeren getoond in de winkel direct bij u bezorgt kunnen worden vanuit ons magazijn. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Burgwal 26 in Haarlem, we nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe showroom.

Niets gaat boven een vloer van echt hout. Onze houten vloeren zijn van A-kwaliteit en in vele varianten te verkrijgen. U kunt verschillende patronen kiezen, visgraat, hongaarse punt of gewone planken, wij hebben alles op het gebied van houten vloeren en beschikken ook over een legservice. De legservice houdt in dat wij zowel de vloeren leveren en voor u leggen.

Een PVC vloer is er in verschillende soorten. Zo is er een plak PVC vloer maar ook een klik PVC vloer. U kunt bij deze vloer kiezen voor verschillende patronen en uitstraling. Zo hebben we een visgraat vloer maar ook een Betonlook. Keuze genoeg dus! Kom vooral langs om advies in te winnen bij een van onze adviseurs.

 

Meer informatie: 

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.LAMINAATENPARKET.NL